2019-02-17 06:40


Ce salariu FABULOS are Kovesi. SPOR pentru condiții grele și SUPRASOLICITARE

 |  22:24
Ce salariu FABULOS are Kovesi. SPOR pentru condiții grele și SUPRASOLICITARE

Procurorii din DNA încasează venituri considerabile, care depășesc salariile primilor oameni în Stat, dar și pe cele ale judecătorilor de Înalta Curte. Potrivit unei liste a Direcției Naționale Anticorupție, veniturile salariale ale procurorilor, procurorilor militari și personalului de specialitate juridică asimilat magistraților din cadrul DNA, variau, la data de 31 martie 2018, între 26.641 lei și 17.645 lei.

Cea mai mare indemnizație de încadrare o are procurorul șef al Direcției, Laura Codruța Kovesi, care pentru o vechime în funcție de peste 20 de ani și cu gradația 5.

Laura Codruța Kovesi primește suma de 26.641 lei, figurând cu spor pentru condiții grele de muncă, vătămătoare sau periculoase de 3996 lei, spor de risc și suprasolicitare neuropsihologică și spor de confidențialitate de 3498 lei, dar și cu indemnizație lunară pentru titlu de doctor de 950 lei, conform Antena3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-10

TAGURI: kovesi, dna, salariu, spor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
10 Apr 2018

Merita mai mult
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Apr 2018

in Romania asta ma enerveaza cel mai tare,nu mai are niciun sens sa studiezi profesii tehnologice,totul se rezuma la avocateala de KAKAT....procurori care prind pe DRACU gHEM....cand au construit procurorii ceva......cu ce au contribuit ei la progresul tehnologic...ZERO BARAT...de aia tara s-a dus DRACULUI...toti fac dosare si de muncit nu mai munceste nimeni....TOTUL E DISTRUS SI COMPROMIS....JAF SI MAFIE POLITICA......unde sunt doctorii in medin=cina,unde sunt profesorii,inginerii,cercetatorii?...raspuns SI-AU BAGAT PULA IN EL DE REGIM MAFIOT SI AU pLECAT DiN TARA....au mai ramas CIOMAGARII BODYGUARZII SECURISTII JANDARMII prOCURorIII>>>>>>>>FUTU-VA iN GURA DE BolSEVICI DE KAKAT...daca va pun sa schimbati o siguranta sariti in aer...sau sa faceti ceva practic....va prindeti urechile in clanta de la usa..MIZERII BOLSEVICE IMPUTITE...CACANARI JIGoDII SpURCATE...aveti procurori peste procurori...si rezultate O MARE PULA iN GURA....ZERO BARAT..CEA MAI CORUPTA SI MAI JEFUITA TARA DIN EUROPA..cU EMIGRATIE EXOD MAI MARE CA SIRIA
LEVST.
11 Apr 2018

pana la urma se vede ca se ajunge la clasificarea facuta de mine, cele mai importante profesii au fost si sunt inca, cea a agricultorilor, invatatorilor de clasele 1 si 2 si apoi Justitia si medicii, fara acestia de pe urma omenirea a trait zeci de mii de ani, si mai poate trai fara ei, insa ultimele 2 categorii nu pot trai fara prima, iar amandoua aceste categorii, sunt rodul muncii dascalilor de la primele 2 clase...
LEVST.
11 Apr 2018

Ca sunt platiti invers si chiar respectati(macar formal) tot invers, este datorat faptului ca omenirea, in general, se ghideaza pe "principii" fariseice, bazate pe ierarhii impuse si nu castigate...
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
11 Apr 2018

DACA BOUL DE TARICEANU ARE 21.850 LEI DOAR CA SA-L PUPE IN CUR PE DRAGNEA , IAR IDIOTUL CONGENITAL GIDEA , DE LA HAZNAUA 3 ARE 25.000 DE EURO , CRED CA AR MERITA MULT MAI MULT .
GICA GLONT
11 Apr 2018

SURSA INFORMATIILOR , HAZNAUA 3 , NU AR TREBUI BAGATA IN SEAMA . MAI BINE S-AR INTREBA DE CE E PLATIT BUFONUL EXPIRAT MIRCEA BADEA CU 15.000 DE EURO PE LUNA . BANUIESC CA PENTRU PATRATELE , DACA MAI ARE , IN REST DOAR INSPIRA MILA CU APARITIILE LUI PENIBILE . DE FAPT TOATA HAZNAUA 3 E PLATITA CU BANII FURATI DE SECURISTUL HOT VOICULESCU . DAR EI CONTINUA SA CRITICE FOSTA SI NOUA SECURITATE . CE TUPEU AU PANARAMELE ASTEA , IN SPECIAL RASPOPITUL ALA CRETIN DE GIDEA .
OSMANOVICU
11 Apr 2018

comentarii de kkt
TRăDAREA șI NE-MUNCA
11 Apr 2018

sunt SUPER-RĂSPLĂTITE! Generațiilor care vin, 2 sfaturi: ori învățați și vă cărați, ORI aderați la TAGMA opresivă...compusă din milițieni, procorori, judecători sau....POLITICIENI! Aveți sporuri de nu mai le știți pe degete, salarii babane și, fără să fi cotizat LEGAL, ca toată lumea...PENSII NESIMȚITE, peste pensii!
AAAAA... AM UITAT!
11 Apr 2018

Sau intrați în SERVICII care-s întotdeauna RĂSPLĂTITE, îmbuibate și NE-MURITOARE! P.S. Cine mai muncește?! Mă-sa și tac-su care i-au ”educat”!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...