2018-12-15 02:43


Ce știa Băsescu despre Dosarele Microsoft și EADS

 |  22:11
Ce știa Băsescu despre Dosarele Microsoft și EADS

Încă din perioada mandatelor sale la Palatul Cotroceni, fostul președinte Traian Băsescu știa de neregulile din dosarele EADS și Microsoft.

"Ma tem ca gasim aceleasi firme la EADS ca si la Microsoft. Este indiscutabil ca nereguli la Microsoft au fost in timpul mandatului meu si mi-au fost sesizate. De unde pana unde vine unul in 2014 se autodenunta si este lasat liber, cand informatiile existau din 2010-2011?

Despre EADS mai devreme chiar. Eu am stiut de nereguli cu multi ani inainte de a-mi termina mandatul", a declarat fostul presedinte într-o emisiune la Nasultv.

Acesta a mentionat ca CSAT "nu poate controla Serviciile" secrete din Romnia: "Puterea, structurile de securitate si forta o au tot timpul. Depinde ce le cere sa faca cel din frunte".

In luna mai 2015, Traian Basescu spunea ca in dosarul Microsoft exista neconcordante, intrucat el a primit rapoarte de la serviciile de informatii inca din 2012 cu privire la nereguli, iar Dinu Pescariu si Claudiu Florica s-au autodenuntat in 2014.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25

TAGURI: basescu, dosar eads, microsoft, csat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
25 Ian 2016

CONCLUZIE...LA PROCESUL LUI CEAUSESCU TREBUIE MODIFICAT RECHIZITORIUL...CAPETE DE ACUZARE.....60DE MII DE MORTI(CARE DRACU I-A NUMARAT)....5MILIOANE DE ROMANI EMIGRATI...SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE...VANZAREA PE NIMIC A BANCILOR,RESURSELOR,INDUSTRIEI,PADURILOR..ETCETERA...FRAUDELE MICROSOFT-EADS-ANRP-BECHTEL...GEAMANTANELE CU BANI IN DUBAI....PUSCARIE ILEGALA GUANTANAMO LA BUCURESTI IN SEDIUL PETROM-OMV...MINERIADE...MAFIE IMOBILIARA...ETCETERA...SINGURUL VINOVAT CEAUSESCU
HAZNAUA COMUNALA
25 Ian 2016

Mie scirba de tine ordinarule cu toate curvele tele . Praful sa se aleaga de tine .
Random imageUltimele stiri


loading...