2019-01-24 05:02


Cele mai mari gafe ale demnitarilor în 2010. A terminat ministrul Educaţiei clasa „întâia”? VEZI FILME

 |  13:30
Cele mai mari gafe ale demnitarilor în 2010. A terminat ministrul Educaţiei clasa „întâia”? VEZI FILME

Marii oameni politici ai lumii aurămas celebri pentru discursurile lor. Probabil că şi numeroşi reprezentanţi aiclasei politice din România vor intra în istorie prin gafele comise. Anul 2010a oferit numeroase momente comice ale căror protagonişti au fost demnitarii depe malurile Dâmboviţei.

MinistrulEducaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Petru Funeriu, ocupă cusiguranţă un loc fruntaş pe podiumul autorilor de gafe. Cu ocazia deschideriianului şcolar 2010 – 2011, Funeriu le-a urat succes elevilor din clasa„ÎNTÂIA”, de la o şcoală din Arad. Totuşi, dacă „a picat” lecţia de gramatică,în alte situaţii, ministrul Educaţiei a fost ajutat de „colega de bancă”. Încadrul unei conferinţe de presă, din 31 mai 2010, Daniel Funeriu a avut nevoiede ajutorul secretarului de stat pe învăţământ preuniversitar, Oana Badea,pentru a-i şopti discursul.

PreşedinteleTraian Băsescu a confundat norma de predare a unui profesor cu cea didactică.Băsescu susţinea într-o emisiune de la postul public de radio că un profesorlucrează 16 ore pe săptămână, când, în realitate, dascălii lucrează 40 de ore.

Fostulministru al Transporturilor, Radu Berceanu, spunea, la sfârşitul lunii mai, căExecutivul minte „prin omisiune”. Un alt ministru remaniat, Sebastian Vlădescu,recunoştea, din greşeală, incompetenţa Guvernului. „Ştim ce să facem. În niciuncaz, cuvântul incompetenţă nu are legătură cu acest Guvern”, declara, pe 2iunie, de la tribuna Parlamentului, Sebastian Vlădescu, pe atunci ministru alFinanţelor.

Fostulministru al Muncii, Mihai Şeitan, a anunţat noi tăieri salariale pentru 2011,ca, în câteva ore să revină asupra discursului. „Dacă ai certitudinea, speranţacă la momentul terminării acestor reduceri la 6 luni, poţi reveni la normal,..o faci. Dacă nu, s-ar putea să ajungi în situaţia în care la anul să reduciîncă 30 sau 50% ..ceea ce este foarte posibil. Dacă nu mai grav", spuneape 31 mai, Mihai Şeitan.

VEZI FILME:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-08-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
30 Dec 2010

Intrucit aici nu am acces la o boblioteca in limba romana iar pe net nu exista o astfel de biblioteca virtuala la nivelul de care am nevoie, ar putea cineva sa-mi explice si mie cine a decretat ca numeralul ordinal intii nu are forme pentru feminin si masculin? O zi buna !
Random imageUltimele stiri

loading...