2018-12-16 18:13


Celula lui Cristi Borcea, plină de medicamente psihotrope

 |  14:43
Celula lui Cristi Borcea, plină de medicamente psihotrope

Un raport al Administrației Naționale a Penitenciarelor dezvăluie că fostul președinte de la Dinamo, Cristi Borcea avea în celula sa o adevărată colecție de medicamente psihotrope.

Astfel, Borcea ascundea în celula 443 de medicamente psihotrope, pentru care avea nevoie de recomandare de la psihiatru. Din fisa lui Borcea nu reiesea faptul ca Borcea ar fi avut nevoie de acele medicamente, astfel ca nu este cunoscut motivul pentru care acesta ar fi apelat la ele.

"S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei perchezitii in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de medicamente psihotrope (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)", se arata in raportul oficial, citat de Romania TV.

ANP a sesizat astfel Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta pentru a se descoperi modul in care au ajuns medicamentele in celula lui Borcea. In culpa sunt atat reprezentantii Penitenciarului cat si fostul dinamovist.

Medicamentele psihotrope sunt destinate în general depresiei și altor boli psihice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: cristi borcea, medicalente psihotrope, celula penitenciar, anp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...