2017-01-21 15:24

EVENIMENT


Ceremonia de înnobilare a românului George Iacobescu

 |  11:57
Ceremonia de înnobilare a românului George Iacobescu

La 14 februarie 2012, la Palatul Buckingham, a avut loc ceremonia de înnobilare prin ridicare în rang de cavaler a domnului George Iacobescu, pe care Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii l-a inclus, la 31 decembrie 2011, în lista de personalităţi britanice ce s-au remarcat pe parcursul anului 2011.

Sir George Iacobescu, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri români şi britanici, este preşedinte şi director executiv al Grupului Canary Wharf, al doilea centru financiar al Londrei. A primit titlul de Cavaler (Knight Bachelor) pentru aportul său în slujba activităţilor caritabile, comunităţii şi industriei serviciilor financiare, devenind astfel primul român distins de Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii cu un astfel de titlu care dă dreptul la folosirea apelativului "Sir" înaintea prenumelui.

Acordarea acestei distincţii este, fără îndoială, o confirmare la superlativ a muncii, seriozităţii şi inteligenţei unui român de excepţie şi un motiv de mândrie pentru comunitatea românească din Marea Britanie. Ambasada României este recunoscătoare tuturor românilor din Regatul Unit care îşi reprezintă Ţara cu cinste, distincţie şi caracter.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-01

TAGURI: george iacobescu, cereonia, romanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image