2019-03-23 02:53


Cererea de EXTRĂDARE pentru Sebastian Ghiță, retrasă de Curtea de Apel Ploiești

 |  21:08
Cererea de EXTRĂDARE pentru Sebastian Ghiță, retrasă de Curtea de Apel Ploiești

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, retragerea cererii de extrădare emise pe numele lui Sebastian Ghiţă, considerând că a rămas fără temei, după ce a fost anulat ultimul mandat de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit portalului instanţei, Curtea de Apel Ploieşti a admis sesizarea formulată de Biroul Executări Penale din cadrul Curţii de Apel Ploieşti - Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie.

„În consecinţă, constată că nu mai subzistă condiţiile prevăzute de lege pentru a se solicita extrădarea numitului Ghiţă Sebastian Aurelian, în temeiul mandatului de arestare preventivă nr. 2/UP/14.04.2017 emis de Curtea de Apel Ploieşti, şi dispune retragerea cererii de extrădare întemeiate pe acest mandat de arestare preventivă”, se arată în încheiere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-12

TAGURI: curtea de apel, ploiesti, cerere de extradare, sebastian ghita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Mar 2019

in schimb vor sa aresteze procurorii care l-au anchetat pe BIN-LADEN GHITA....ha ha ha cine va mai crede ma imputitilor justitia din SOMALIA e mai curata decat voi jigodii spurcate scarbosenii pupincuriste
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...