2018-12-18 17:20


Cetăţean iordanian, declarat indezirabil în România

 |  17:23
   Cetăţean iordanian, declarat indezirabil în România

Curtea de Apel București a admis marți cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și l-a declarat indezirabil pe cetățeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, din rațiuni de securitate națională.

"La data de 28.12.2015, în urma propunerii formulate de SRI — Autoritatea Română cu competențe în domeniul securității naționale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat Curtea de Apel București, conform dispozițiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetățeanului iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate națională'', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, citat de Agerpres.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că bărbatul este de origine palestiniană şi are drept de şedere în România de la începutul anilor '90. El este om de afaceri şi are o familie la Constanţa. Decizia CAB nu este definitivă, dar este executorie, astfel că bărbatul urmează să fie expulzat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-29

TAGURI: Iordanian, cetatean, indezirabil, Romania, expulzat, sri, securitate, nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENTRU CARACATITA
30 Dec 2015

Dar bani furati si Rodipet presa , cind recupereaza statul bani ? il da afarasi el ramine cu 100 milioane euro , furati cu serviciile de mina ? Cei care au lucrat la furat , tolerat , cu el , cind ii ia la intrebari ?
Random imageUltimele stiri


loading...