2018-10-19 21:26


Cetăţean israelian, urmărit pentru comiterea a două crime, prins la Iași

 |  11:39
Cetăţean israelian, urmărit pentru comiterea a două crime, prins la Iași

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, căutat de autoritățile judiciare israeliene pentru două crime și conspirație la comiterea lor, a fost prins de polițiști într-o sală de jocuri din Iaşi. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat de presă, polițiștii de investigații criminale și cei de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Biroului au depistat într-o sală de jocuri din municipiul Iași un bărbat, cetățean israelian, care era urmărit internațional.

"Cel în cauză era căutat de autoritățile israeliene pentru săvârșirea a două fapte de omor pe teritoriul Israelului, în cursul lunii noiembrie 2015, și conspirație la comiterea acestor fapte. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Inspectoratul General al Poliției Române", se menționează în comunicat.

Bărbatul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, el urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare, în vederea extrădării.

Activitățile au fost coordonate de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale și IGPR. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: cetatean, israelien, urmarit, comite, crima, prinde, iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...