2019-03-20 11:38


Cine ar fi pus la cale RĂPIREA băiatului din Vaslui

 |  20:25
Cine ar fi pus la cale RĂPIREA băiatului din Vaslui

Un băiat de 15 ani a fost răpit din autoturismul tatălui său, după ce bărbatul a fost lovit de doi indivizi necunoscuţi. Camerele de supraveghere din zona au surprins momentul când agresorii îl trag din maşină pe copil şi apoi fug.

Băiatul este dat în urmărire şi în consemn la frontieră, iar poliţiştii au început imediat căutările. Anchetatorii urmăresc şi istoria conflictelor dintre părinţii copilului, despărţiţi de ani de zile, scrie stirileprotv.ro.

Tatăl povesteşte cu groază clipele atacului. Susţine că agresorii vorbeau în franceză şi că păreau specializaţi în acţiuni de acest tip.

“Erau îmbrăcaţi în negru, cu ochelari, cu şepci negre, îmbrăcaţi la fel. Mi-au sărit în fata maşini. Au deschis portiera, unul într-o parte, altul în alta. Unul mă ţinea de gât, se vedea că era ca la antrenament, au spus în franceză că mă omoară, m-au strâns de gât, m-au lovit. Ei ştiau unde mă aflam. Eu am cumpărat un iPod la copil şi aveau codul de pe iPhone-ul meu”, a declarat Giani Tzibulieac, tatăl băiatului. 

Bărbatul şi rudele sale cred că mama copilului este implicată în întreaga poveste.

“Mama lui e băgată la mijloc, copilul îmi e încredinţat mie până la 18 ani. A învăţat arta supravieţuirii, nu a şcolii. El ştie să supravieţuiască, să evadeze. Doar despre asta mi-a vorbit. El îmi spune ce antrenamente face acolo, că trage cu pistolul. Nu îmi spune că merge la şcoală şi învaţă bine”, a mai spus acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-06

TAGURI: rapire, baiat, vaslui, mama
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Iul 2018

Macar are o meserie banoasa de mic. Cati tontalai cu scoala, ratati pretutindeni exista in jur? Desteapta mama. felicitari. Ar trebui clonata Precis e si scoala, nu iniutila insa ca la noi
ANONIM
07 Iul 2018

Atita scandal si lume in actiune . Pentru niste cioroi , furaciosi . Pentru un copil adevarat rapit nu fac nimic . Asteapta
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...