2019-05-21 01:52


Cine e suspectul care a furat PISTOLUL jandarmeriţei? Unde au căutat poliţiştii arma

 |  18:00
Cine e suspectul care a furat PISTOLUL jandarmeriţei? Unde au căutat poliţiştii arma

Dezvăluiri incendiare despre Daniel Dumitru, fugarul căutat de anchetatori timp de două zile și a cărui poză era pe ecranele televizoarelor din întreaga țară. Tânărul, suspectat că în timpul mitingului de vineri a furat pistolul jandarmeriței bătute, habar n-avea câtă lume îl caută și se odihnea bine-mersi pe banca de la poarta casei sale din comuna Petrăchioaia, judeţul Ilfov.

Casa suspectului a fost întoarsă pe dos de anchetatorii care au plecat, însă, fără pistolul dispărut pe care l-au căutat peste tot: în grădină, în sobă, până și-n hazna. Sora lui Daniel e șocată de cele întâmplate. Ea spune că fratele ei nu știa că e atât de căutat.

Mai mult, femeia spune că obiectul mascat de mână este, de fapt, o borsetă.

" El ține borseta pe-o parte! Şi când vine de la muncă pune o șapcă aici și uite-așa merge! Că el a pierdut actele odată, a pierdut toate actele, a pierdut și bani, 16 milioane a pierdut, și de-atunci așa merge cu banii și cu actele!", a mai spus sora bărbatului, potrivit România TV.

Vecinii spun că Daniel e un tip liniștit. Ei nu-și explică nici măcar ce a căutat la mitingul de vineri.

Daniel Dumitru a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților fiind acuzat de ultraj, tulburarea liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-14

TAGURI: daniel dumitru, arma, jandarmerita,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Aug 2018

tocmai am vazut un caine maidanez umbla cu niste mitraliere in gura si avea grenade legate de gat dar pistoale nu avea//era cainele lui Rambo din Vietnam avea si licenta de pilot de elicoptere Apache acume in concediu la NEptun,vrea s-o impuste pe Veorica din elicopter cand o prinde la plaja...ha ha ha stupid people.......cautam arma la Humulesti in satul lui Ion Creanga si la Pocreaca...pistolul furat de la jandarmerita cred ca e o minciuna gogonata ca de obicei//ptr ca una este daca te incaieri cu jandarmii scapi cu amenda dar daca furi arma e problema foarte mare si acum au motiv legal sa perchezitioneze pe cine vor ei in orice oras ca "poate gasesc arma"....vedeti ca e la partidele de opozitie a furat-o "Johannis nazistul" ca sa impuste ratele din Herastrau
@CUCU -RUCU CUCU
14 Aug 2018

Nu ar fi imposibil sa le fi furat chiar JOHANUSUL dupa cata marsavie are in mintea i de nazist fiurher A mai fos pe la demonstratii cu geaca rosie ( ii place rosul golanului sas ) infractor dovedit ce esteDaca nu stie sa conduca o tara sa si dea demisia Are o palarie cam prea mare pentru mintea i ingusta si imbacsita
@@CUCU-RUCU CUCU
20 Aug 2018

SUGI PULA BOULE , NAZIST ESTI TU SI SLEAHTA PSDISTA CARE AU OPRIMAT DEMONSTRANTII PASNICI . VAGABOANDA CARMEN DAN CARE A CONDUS OSTILITATILE VA AJUNGE IN PUSCARIE . IN MINTEA TA BOLNAVA TOTI CARE SINT IMPOTRIVA PARTIDULUI MAFIOT PSD SINT NAZISTI ???
Random imageUltimele stiri


STARBAG