2019-02-23 00:47


Cine este militarul electrocutat mortal la Alba Iulia. Mesajul președintelui IOHANNIS

 |  14:35
Cine este militarul electrocutat mortal la Alba Iulia. Mesajul președintelui IOHANNIS

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, vineri, că militarul electrocutat mortal la Alba-Iulia este plutonierul Orosz Alexandru. Acesta avea 33 de ani, era necăsătorit, avea un copil şi efectuase o misiune în Afganistan.

”Plutonierul Orosz Alexandru, mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, şi-a pierdut viaţa astăzi, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia. Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de  1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară”, au precizat reprezentanţii MApN. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleanţe familiei militarului mort la Alba Iulia.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristeţe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a decedat în timp ce participa la activităţile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune", anunţă Preşedinţia.

Un militar a murit, vineri, în timp ce descărca un tanc pentru parada de 1 Decembrie. Incidentul s-a produs în gara din Alba-Iulia şi se pare că bărbatul a atins firele de înaltă tensiune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-23

TAGURI: militar electrocutat, alba iulia, nume, mesaj, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Noi 2018

Il doare in pălărie pe homălău....cred ca nici nu stie ...corect era sa fie semnat de presidentie, ADICA consilieri
ANONIM
23 Noi 2018

Cum e posibil sa faca asa ceva , in apropierea cablurilor ? Sefi nu erau acolo ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...