2019-01-16 14:19


Cine va fi prezent luna viitoare la MAREA ÎNTÂLNIRE anunţată de Tudorel Toader

 |  19:32
Cine va fi prezent luna viitoare la MAREA ÎNTÂLNIRE anunţată de Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că pe 10 octombire, la Bucureşti, se va întâlni cu preşedinţii curţilor de apel şi cu ”toţi procurorii cu funcţii de conducere, indiferent de nivelul parchetului în care îşi desfăşoară activitatea”.

”10 octombrie 2018 - voi participa la dezbaterea cu toţi procurorii cu funcţii de conducere, indiferent de nivelul parchetului în care îşi desfăşoară activitatea. Organizarea acestei întrevederi, care urmează să aibă loc în Bucureşti, a fost stabilită în data de 8 august, în cadrul discuţiilor avute cu Augustin Lazăr, Anca Jurma şi Felix Bănilă!”, arată ministrul Justiţiei în mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, Toader anunţă că se va afla, în 28 septembrie 2018, la Suceava, unde va participa la adunarea preşedinţilor curţilor de apel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-15

TAGURI: tudorel toader, intalnire, procurori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Sep 2018

Bai moldobuzule , ii aduni sa il pupe pe Dragnea ?
SLUGA MAFIEI PSD
16 Sep 2018

Sa speram ca la aceasta intalnire toti magistratii sa-i ceara demisia acestui nemernic care apara hotia , lichelismul si mafia psd-alde. Strazile din Romania au devenit nesigure din cauza eliberarii din puscarii a criminalilor, violatorilor si talharilor eliberati de acest gunoi jegos numit ''ministru''. DA-TI DEMISIA ASASIN AL JUSTITIEI ..!
Random imageUltimele stiri

loading...