2016-10-24 08:30

EVENIMENT


Cioacă vrea banii Elodiei

 |  19:44
Cioacă vrea banii Elodiei

Cristian Cioacă s-a interesat la firma unde soţia sa, avocata Elodia Ghinescu, şi-a făcut asigurare de viaţă cum poate încasa banii de pe poliţă, susţine avocata familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu.

Poliţa de asigurare a Elodiei ajunge la câteva milioane de lei, potrivit avocatei citate.

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă printr-o sentinţă a Judecătoriei Braşov din 8 noiembrie, însă, în timpul redactării, s-a strecurat o greşeală şi prin urmare a fost nevoie ca sentinţa să fie redactată din nou şi comunicată în forma corectă.

„S-a greşit numărul sentinţei la redactare. Doamna Ghinescu a primit comunicarea şi trebuie să mai treacă încă 15 zile de la comunicare, timp în care poate fi atacată prin apel, pentru ca sentinţa să fie definitivă. A fost vorba de o eroare materială, se poate întâmpla oricui”, a spus avocata, citată de Mediafax.

Sentinţa va deveni definitivă până la sfârşitul anului. După decizie, pe baza certificatului de deces, se poate cere trimiterea în judecată pentru omor a lui Cristian Cioacă, chiar şi în lipsa cadavrului. Data morţii avocatei Ghinescu a fost stabilită pentru 30 august 2007.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: cristian_cioaca, elodia_ghinescu, bani, asigurare, politaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Producătorii de energie regenerabilă, salvați pe banii consumatorilor Aflați într-o situație financiară dificilă, producătorii de energie din surse regenerabile... 13 Oct 2016 | (4)
Cadrele medicale ameninţă cu greva generală pentru bani mai mulţi În baza zecilor de mii de semnături strânse în favoarea declansării grevei generale,... 18 Oct 2016 | (0)