2016-12-09 07:52

EVENIMENT


Cioacă vrea banii Elodiei

 |  19:44
Cioacă vrea banii Elodiei

Cristian Cioacă s-a interesat la firma unde soţia sa, avocata Elodia Ghinescu, şi-a făcut asigurare de viaţă cum poate încasa banii de pe poliţă, susţine avocata familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu.

Poliţa de asigurare a Elodiei ajunge la câteva milioane de lei, potrivit avocatei citate.

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă printr-o sentinţă a Judecătoriei Braşov din 8 noiembrie, însă, în timpul redactării, s-a strecurat o greşeală şi prin urmare a fost nevoie ca sentinţa să fie redactată din nou şi comunicată în forma corectă.

„S-a greşit numărul sentinţei la redactare. Doamna Ghinescu a primit comunicarea şi trebuie să mai treacă încă 15 zile de la comunicare, timp în care poate fi atacată prin apel, pentru ca sentinţa să fie definitivă. A fost vorba de o eroare materială, se poate întâmpla oricui”, a spus avocata, citată de Mediafax.

Sentinţa va deveni definitivă până la sfârşitul anului. După decizie, pe baza certificatului de deces, se poate cere trimiterea în judecată pentru omor a lui Cristian Cioacă, chiar şi în lipsa cadavrului. Data morţii avocatei Ghinescu a fost stabilită pentru 30 august 2007.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: cristian_cioaca, elodia_ghinescu, bani, asigurare, politaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un sfert din banii românilor se duc la plata facturilor la întreținere Cuantumul banilor pe care gospodăriile din România îi dau pentru plata facturilor la... 01 Dec 2016 | (0)
Nicuşor Dan spune câţi bani a primit USR în precampanie şi campanie Liderul Uniunii Salvați România, Nicuşor Dan, a declarat, marţi, că USR a strâns în... 22 Noi 2016 | (1)