2016-10-23 23:42

EVENIMENT


Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat

 |  10:15
Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat

Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor se desfășoară cu dificultate, marţi dimineaţa, în condiţiile în care în stații diferite, trei femei au leșinat.

Reprezentanţii companiei Metrorex au anunţat că la ora 8:42, la Piața Romană i s-a făcut rău unei femei, în timp ce la ora 8:57, în stația Piața Victoriei o altă femeie a leșinat în tren. De asemenea, un caz similar a avut loc la ora 9:10, în Piața Victoriei.

"Trei femei au leșinat în trenuri, în stații diferite. În toate cele trei cazuri a fost chemat SMURD-ul și s-a constatat că a fost vorba despre lipotimie. Întârzierile vin în urma faptului că trenul (de metrou — n. r.) nu pleacă până nu se acordă primul ajutor", au precizat reprezentanții Metrorex, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: circulatie, metrou, relatie, piata, unirii, aviatorilor, ingreunat, trei, femeie, lesinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Circulaţia rutieră, îngreunată în zona localităţii prahovene Comarnic Un TIR a rămas blocat pe sensul către Ploieşti după ce s-a izbit de un autoturism de lângă... 18 Oct 2016 | (0)
Negoiță sfidează Curtea de Conturi și comandă lucrări pe o arteră care nu e în administrarea sa Efortul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a-i da posibilitatea primarului... 12 Oct 2016 | (1)