2016-12-03 15:55

EVENIMENT


Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat

 |  10:15
Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat

Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor se desfășoară cu dificultate, marţi dimineaţa, în condiţiile în care în stații diferite, trei femei au leșinat.

Reprezentanţii companiei Metrorex au anunţat că la ora 8:42, la Piața Romană i s-a făcut rău unei femei, în timp ce la ora 8:57, în stația Piața Victoriei o altă femeie a leșinat în tren. De asemenea, un caz similar a avut loc la ora 9:10, în Piața Victoriei.

"Trei femei au leșinat în trenuri, în stații diferite. În toate cele trei cazuri a fost chemat SMURD-ul și s-a constatat că a fost vorba despre lipotimie. Întârzierile vin în urma faptului că trenul (de metrou — n. r.) nu pleacă până nu se acordă primul ajutor", au precizat reprezentanții Metrorex, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: circulatie, metrou, relatie, piata, unirii, aviatorilor, ingreunat, trei, femeie, lesinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Linie specială de autobuze în perioada sărbătorilor Regia Autonomă de Transport București (RATB) pune la dispoziția bucureștenilor, începând de... 27 Noi 2016 | (0)
Traficul rutier, îngreunat din cauza ceţii pe A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe A1 Sibiu - Deva Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat, într-un comunicat de presă, că traficul... 19 Noi 2016 | (0)