2019-03-23 06:42


Circulația rutieră pe Valea Oltului este BLOCATĂ din cauza APELOR scurse de pe versanți. Rută ocolitoare

 |  12:16
Circulația rutieră pe Valea Oltului este BLOCATĂ din cauza APELOR scurse de pe versanți. Rută ocolitoare

Circulația rutieră pe Valea Oltului este blocată între kilometrrii 191 şi 198, în judeţul Vâlcea, unde apele scurse de pe versanţi au acoperit carosabilul.

Polițiștii vâlceni au deviat circulația autovehiculelor pe DN 7, între kilometrii 191 şi 198, până pompierii militari vor evacua apa.

Potrivit autorităţilor din Vâlcea, DN 7 a fost acoperit de viiturile scurse de pe versanţi, astfel încât la kilometrul 194+500, în zona localităţii Călimăneşti Valea Oltului a fost blocată. 

Echipajele de intervenţie sunt, de asemenea, pregătite să intervină şi în alte zone ale judeţului Vâlcea, aflat marţi până la ora 20:00 sub cod roşu de inundaţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării în Prundeni, Drăgăşani, Valea Mare, Râmnicu Vâlcea,  Căzăneşti, Băbeni şi Călimăneşti.

Pe de altă parte, peste şaptezeci de persoane din 25 de gospodării din localitatea Băbeni, tot din judeţul Vâlcea, au fost evacuate după ce râul Bistriţa a ieşit din matcă. Este vorba despre 77 de persoane care, potrivit autorităţilor locale, vor fi găzduite în Casa de Cultură până la trecerea pericolului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-10

TAGURI: circulatie rutiera, valea oltului, blocata, ape
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...