2017-01-21 12:48

EVENIMENT


Clanul Pastramă lăsa bătrâni pe drumuri

 |  10:00
Clanul Pastramă lăsa bătrâni pe drumuri

Plecând de la semnalarea unei dispariţii, poliţiştii bucureşteni au dat peste o grupare care deposeda de imobile bătrânii fără rude. Presa mondenă a scris că fiica liderului acestei grupări ar fi prietena cântăreţului Pepe.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 6 au efectuat, ieri, mai multe percheziţii la locuinţele membrilor clanului Pastramă, suspectaţi că ar fi înşelat mai mulţi bătrâni din Capitală, cărora le-ar fi luat cu forţa casele. Descinderile au avut loc în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, precum şi la sediul unei firme. Potrivit anchetatorilor, membrii clanului racolau persoane în vârstă, cărora le câştigau încrederea în vederea obţinerii dreptului de proprietate asupra locuinţelor acestora prin mijloace ilegale.

Punctul de plecare al acestei anchete l-a constituit o sesizare privind dispariţia de la domiciliu a unei bătrâne de 90 de ani care a avut o garsonieră pe strada Vlădeasa din cartierul Drumul Taberei din Capitală. În ziua în care s-a făcut sesizarea dispariţiei, la garsonieră s-a prezentat o altă persoană care a spus că a cumpărat casa. Mergând pe firul vânzării, poliţiştii au ajuns la membrii clanului Pastramă. În urma descinderilor de ieri a fost găsită şi femeia dispărută, sechestrată într-o magazie a unei locuinţe din oraşul Budeşti din judeţul Călăraşi unde locuiesc rude ale clanului Pastramă. Bătrâna a fost internată în Spitalul “Alexandru Obregia” din Capitală. Liderul grupării de hoţi de locuinţe, spun anchetatorii, este Ştefan Pastramă, în vârstă de 34 de ani. La percheziţii au fost găsite numeroase înscrisuri privind diverse imobile. Acestea urmează să fie analizate pentru a se vedea câţi bătrâni au fost deposedaţi de case. Anchetatorii au reţinut opt membrii ai clanului Pastramă.

În luna august, surse din anturajul câtăreţului Pepe au declarat pentru presa mondenă că latin lover-ul are o nouă iubită, Raluca Florentina Pastramă, în vârstă de 20 de ani, fiica liderului clanului Pastramă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-23

Mai multe imagini:
Clanul Pastramă lăsa bătrâni pe drumuri
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image