2019-02-17 08:41


Claudiu Manda și Nicolae Bădălău, AUDIAȚI la DNA. Ce le-au spus PROCURORILOR

 |  18:03
Claudiu Manda și Nicolae Bădălău, AUDIAȚI la DNA. Ce le-au spus PROCURORILOR

Vicepreședintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, la ieșirea de la DNA, unde a fost audiat timp de mai multe ore, că a fost chemat în calitate de martor și pleacă tot în calitate de martor. El a refuzat să răspundă întrebărilor repetate ale jurnaliștilor legate de dosarul în care a fost audiat, spunând că nu poate face declarații pentru că este un dosar în curs.

Senatorul PSD Claudiu Manda, care conduce Comisia pentru controlul SRI, a spus, la finalul audierilor, care au durat mai bine de două ore, că a fost chemat la DNA în calitate de martor și că pleacă în aceeași calitate.   El a refuzat să răspundă întrebărilor repetate ale jurnaliștilor legate de dosarul în care a fost audiat.   Întrebat dacă audierea sa are legătură cu dosarul Tel Drum sau dacă a fost la pescuit pe lacul Belina, împreună cu Liviu Dragnea, Manda a spus că nu poate da declarații pentru că este un dosar în curs, în faza de urmărire penală.   Tot marți, la DNA a fost audiat și senatorul PSD Niculae Bădălău.   Bădălău a spus, la ieșirea de la Direcția Națională Anticorupție, că a dat curs "invitației" procurorilor, fără a spune însă de ce a fost chemat.   Întrebat dacă audierea sa are legătură cu dosarul în care DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu sau cu dosarul Tel Drum, Bădălău a răspuns: "Nu (legat de dosarul în care este vizat Tăriceanu -n.r.). Nu știu, nu (legat de dosarul Tel Drum -n.r.)".   Până la acest moment, DNA nu a făcut precizări legate de audierea celor doi parlamentari PSD.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-13

TAGURI: dna, claudiu manda, nicolae badalau, martori, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
13 Noi 2018

CE DRACU CAUTA SEFUL SECURITATI TARI , TARE SI MARE , CU JURAMINTE FATA DE TARA . CU O AFACERE DE TIGANI TRADATORI SI TROCLOJITI ? ADICA FARA SA FIE BAGAT IN CACAT DE POLITICIENI SI GRUPARE ORGANIZATA DE MAFIOTI , NU POTI SA FII , PARLAMENTAR , SENATOR ,
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...