2016-12-03 02:35

EVENIMENT


CNA va analiza imaginile cu Emil Boc dezbrăcat

 |  14:29
CNA va analiza imaginile cu Emil Boc dezbrăcat

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit nu număr record de reclamaţii cu privire la , de la Antena 1, în care fostul premier Emil Boc apare dezbrăcat în vestiarul unei săli de fitness.

CNA urmează să dezbată joi un raport de monitorizare pe tema emisiunii în care a apărut filmuleţul cu Emil Boc.

Pe de altă parte, mai multe organizaţii media şi-au exprimat indignarea faţă de imaginile nud cu fostul prim-ministru. “Acest material nu poate fi considerat un produs jurnalistic, nu respectă nicio normă profesională şi nu are nimic în comun cu informarea publicului sau cu interesul public. Difuzarea sa nu poate fi justificată cu niciun argument. Considerăm că difuzarea filmului încalcă flagrant dreptul la viaţă privată. Sesizăm şi pe această cale Consiliul Naţional al Audiovizualului, solicitându-i să ia măsurile care se impun, proporţionale cu gravitatea faptei. Astfel de practici iresponsabile decredibilizează grav mediul jurnalistic din România, erodând şi mai mult statutul unei bresle al cărei nivel de profesionalism se află într-o accentuată degradare. Facem un nou apel către jurnalişti şi industria mass-media să dea dovadă de responsabilitate şi să respecte legea şi normele etice şi profesionale în practicarea meseriei", se arată într-un comunicat semnat Active Watch – Agenţia de Monitorizare a Presei, Centrul pentru Jurnalism Independent, Convenţia Organizaţiilor de Media.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29

TAGURI: cna, emil boc, dezbracat, reclamatii, un_show_pacatosComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

"NOI VREM RESPECT"
15 Feb 2012

Mai bine ar cerceta cine l-a pus pe Capatos sa difuzeze filmul. Nu-mi place Capatos, dar n-a facut asta pentru rating. Nu cred ca daca primea un material cu joarsa Camelia Voiculescu, se grabea sa-l difuzeze.
ALTVASILE
15 Feb 2012

Crin Antonescu: ”Nu m-am hlizit pe seama lui Emil Boc. Nu regret, dar cred că ar fi fost mai bine să refuz participarea.” Și Mircea Geona crede acum că ar fi fost mai bine să nu-i fi făcut acea vizită nefastă lui SOV. Din păcate insă trecutul nu mai poate fi intors inapoi. Există o vorbă romanească: "Dacă nu iți schimbi calea, atunci vei ajunge EXACT acolo unde te indrepți". Ceea ce a făcut Mircea Geoană cu vizita la SOV a fost un semn evident de prostie, prostie care l-a costat foarte mult... oricat de disprețuit nu ar fi fost TB de către cea mai mare parte a romanilor, totuși aceștia nu au putut să pună ștampila pe prostie... Ceea ce a făcut Crin Antonescu se incadrează la același registu și, in mod normal, s-ar putea să-l coste la fel de mult. Asta e! prostia se plătește!!! Un om inteligent nu ar fi acceptat niciodată să comenteze in cadrul unei emisiuni cu un profil atat de josnic, ca să mă exprim elegant. Un caine de rasă nu mănancă niciodată din aceeași troacă din care mănancă și porcii!!! Pană in acest moment era clar că Crin Antonescu avea o mare problemă cu lenea de a munci. Acum insă este evident că omul are de fapt o problemă cu LENEA DE A GÂNDI! Ceea ce este mult-mult mai grav. Prima formă de lene mai poate fi tratată, cea de-a două formă de lene insă este, in cele mai dese cazuri, fără leac - nu s-a inventat incă acel medicament care să poată scoate lenea din mintea celui care refuză, cu incăpățanare, să gandească!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

15 noiembrie 1868. Remember Emil Racoviţă Savant, explorator, speolog şi biolog român, considerat fondatorul biospeologiei (studiul faunei... 15 Noi 2016 | (0)