2017-01-18 04:04

EVENIMENT


CNA va analiza imaginile cu Emil Boc dezbrăcat

 |  14:29
CNA va analiza imaginile cu Emil Boc dezbrăcat

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit nu număr record de reclamaţii cu privire la , de la Antena 1, în care fostul premier Emil Boc apare dezbrăcat în vestiarul unei săli de fitness.

CNA urmează să dezbată joi un raport de monitorizare pe tema emisiunii în care a apărut filmuleţul cu Emil Boc.

Pe de altă parte, mai multe organizaţii media şi-au exprimat indignarea faţă de imaginile nud cu fostul prim-ministru. “Acest material nu poate fi considerat un produs jurnalistic, nu respectă nicio normă profesională şi nu are nimic în comun cu informarea publicului sau cu interesul public. Difuzarea sa nu poate fi justificată cu niciun argument. Considerăm că difuzarea filmului încalcă flagrant dreptul la viaţă privată. Sesizăm şi pe această cale Consiliul Naţional al Audiovizualului, solicitându-i să ia măsurile care se impun, proporţionale cu gravitatea faptei. Astfel de practici iresponsabile decredibilizează grav mediul jurnalistic din România, erodând şi mai mult statutul unei bresle al cărei nivel de profesionalism se află într-o accentuată degradare. Facem un nou apel către jurnalişti şi industria mass-media să dea dovadă de responsabilitate şi să respecte legea şi normele etice şi profesionale în practicarea meseriei", se arată într-un comunicat semnat Active Watch – Agenţia de Monitorizare a Presei, Centrul pentru Jurnalism Independent, Convenţia Organizaţiilor de Media.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29

TAGURI: cna, emil boc, dezbracat, reclamatii, un_show_pacatosComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

"NOI VREM RESPECT"
15 Feb 2012

Mai bine ar cerceta cine l-a pus pe Capatos sa dif uzeze filmul. Nu-mi place Capatos, dar n-a facut a sta pentru rating. Nu cre d ca daca primea un mate rial cu joarsa Camelia Vo iculescu, se grabea sa-l difuzeze.
ALTVASILE
15 Feb 2012

Crin Antonescu: ”Nu m-a m hlizit pe seama lui Emi l Boc. Nu regret, dar cre d că ar fi fost mai bine să refuz participarea. Și Mircea Geona cred e acum că ar fi fost mai bine să nu-i fi făcut acea vizită nefastă lui SOV. Din păcate insă t recutul nu mai poate fi i ntors inapoi. Există o v orbă romanească: "Dacă nu iți schimbi calea, a tunci vei ajunge EXACT ac olo unde te indrepți". Ceea ce a făcut Mircea G eoană cu vizita la SOV a fost un semn evident de prostie, prostie care l-a costat foarte mult... or icat de disprețuit nu ar fi fost TB de către cea mai mare parte a romanil or, totuși aceștia nu a u putut să pună ștampi la pe prostie... Ceea ce a făcut Crin Antonescu se incadrează la acelaș i registu și, in mod nor mal, s-ar putea să-l cos te la fel de mult. Asta e ! prostia se plătește!! ! Un om inteligent nu ar fi acceptat niciodată s comenteze in cadrul une i emisiuni cu un profil a tat de josnic, ca să mă exprim elegant. Un caine de rasă nu mănancă ni ciodată din aceeași tro acă din care mănancă i porcii!!! Pană in ac est moment era clar că C rin Antonescu avea o mare problemă cu lenea de a munci. Acum insă este ev ident că omul are de fap t o problemă cu LENEA DE A GÂNDI! Ceea ce este m ult-mult mai grav. Prima formă de lene mai poate fi tratată, cea de-a dou ă formă de lene insă e ste, in cele mai dese caz uri, fără leac - nu s-a inventat incă acel medi cament care să poată sc oate lenea din mintea cel ui care refuză, cu incă pățanare, să gandeasc !

Adauga un comentariu

Random image