2019-04-19 19:54


CNCD discută SESIZAREA privind eticheta ”penali” folosită de Iohannis şi Kovesi

 |  09:24
CNCD discută SESIZAREA  privind eticheta ”penali” folosită de Iohannis şi Kovesi

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) va discuta, astăzi, de la ora 9.30, sesizarea redacţiei Lumea Justiţiei (luju.ro) privind eticheta ”penali” folosită de preşedintele Klaus Iohannis şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Preşedintele CNCD, Asztalos Csaba, a precizat că, aşa cum prevede procedura în cazul sesizărilor depuse la CNCD, au fost citate toate părţile, pentru luni, 12 martie.

Sesizarea a fost depusă în 19 februarie şi vizează etichetele ”penali” şi ”inculpaţi” puse de Klaus Iohannis şi Codruţa Kovesi celor care ”atacă justiţia”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: CNCD, iohannis, Kovesi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HADRIAN
12 Mar 2018

Hai tovarase Csaba, ca nu e chiar asa! O sa le zicem de acum incolo excelentele dumnealor, infractorii. Nadajduim ca astfel va suntem pe plac. Daca e bal, bal sa fie! Daca e jaf, este Romania! Pe care dumneavoastra, impreuna cu romanii vechi, Dragnea si Tariceanu, o iubiti atat! Incat ati manca-o. Dar noi va stam in gat! Tovarase Csaba, nu ne-o luati in nume de rau! Dar chiar avem obraznicia sa existam. De doua mii de ani. Chiar daca nu suntem atat de spilcuiti ca dumneavoastra. Se vede ca v-a priit carnea putreda tinuta sub seile cailor de stramosii dumneavoastra, migratorii. Dar chiar nu ne amendati sau ne bagati in puscarie ca ne-ati calcat hotarele. Ca ne-ati pangarit muierile si ne-ati ucis pruncii. Ca tot nu o sa va respectam! Oricat v-ati olicari! Sa stiti de la mine!
Random imageUltimele stiri


STARBAG