2019-01-20 00:52


Coaliţia pentru Familie anunţă dizolvarea Comitetului de initiativă pentru revizuirea articolului 48 din Constituţie

 |  14:33
Coaliţia pentru Familie anunţă dizolvarea Comitetului de initiativă pentru revizuirea articolului 48 din Constituţie

Coaliţia pentru Familie a anunţat, luni, dizolvarea Comitetului de initiativă pentru revizuirea articolului 48 din Constituţie şi mulţumeşte celor care s-au prezentat la vot.

”Începând cu data de astăzi, Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituţiei României este dizolvat, prin efectul legii. Mulţumim tuturor susţinătorilor demersului iniţiat de comitetul nostru, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm şi pe această cale adânca noastră recunoştinţă pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit şi afirmat voinţa a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Coaliţiei pentru Familie.

Potrivit ultimelor date prezentate, luni, de către Biroul Electoral Central la referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei au participat 21,08% dintre persoanele cu drept de vot.

Referendumul este valid dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută sunt voturi valabile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-08

TAGURI: coalitia pentru familie, dizolvare comitet de initiativa, articolul 48, constitutie,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SLUGI ALE PSD.
08 Oct 2018

Coalitia pentru mortii mamelor voastre de borfasi. S-au cheltuit bani degeaba intr-o Romanie distrusa de coruptie si condusa de puscariasi mafioti ca borfasul draknea.
Random imageUltimele stiri

loading...