2017-01-24 19:33


Coaliţia ar vrea alegeri locale pe 10 iunie

 |  14:59
Coaliţia ar vrea alegeri locale pe 10 iunie

În şedinţa de azi dimineaţă a Coaliţiei s-a stabilit, în principiu, ca pe data de 10 iunie 2012 să se desfăşoare alegeri locale. Chiar dacă nu este bătută în cuie, data alegerilor se va stabili definitiv în următoarele două săptămâni, asta şi pe baza întrevederilor cu partidele, inclusiv cu cele din opoziţie.

“E o dată deocamdată de principiu stabilită, urmează ca în următoarele zile, fiind consultări între partide, să se stabilească. După consultările cu partidele, chiar şi cu cele din opoziţie, pentru că aşa e normal, actele normative necesare pentru declanşarea procesului electoral local să fie emise de Guvern”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, care a confirmat şi prezenţa la discuţiile Coaliţiei a premierului Mihai Răzvan Ungureanu: ”Urmează ca în câteva zile, pe baza consultărilor între partide, să se stabilească. Dar vedeţi că avem unele restrângeri de calendar. Cu o săptămână înainte avem o sărbătoare religioasă extrem de importantă în România care aduce cu sine şi o zi liberă, dacă nu mă înşel. Deci trebuie să ţinem cont de toate lucrurile acestea şi probabil data alegerilor locale este 10 iunie”, a precizat Sever Voinescu.

Chestionat de presă dacă în cadrul BPN al PDL s-a discutat despre o posibilă candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, Voinescu a negat ipoteza: “Nu, nu s-au discutat candidaturi sau lucruri de genul acesta”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-06

TAGURI: Algeri_locale, iunie, coalitie, partideComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image