2019-01-23 17:57


Cod ROȘU de intervenții! Grav accident în Teleorman între un microbuz și un TIR

 |  17:13
Cod ROȘU de intervenții! Grav accident în Teleorman între un microbuz și un TIR

Un accident grav rutier a avut loc pe DN 52, între Alexandria și Turnul Măgurele. Un TIR s-a ciocni cu un microbuz. Răniţii au fost transportaţi la spital, printre care trei copii în stare gravă şi o persoană în stare de inconştientă, care a fost încarcerată. În urma incidentului a fost activat planul roșu de salvare.

În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculeşti, între Alexandria şi Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniţi fiind transportaţi la UPU Alexandria, iar patru dintre aceştia sunt în stare gravă, precizează reprezentanţii IGSU. Cele două elicoptere SMURD care au fost solicitate la UPU Alexandria au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, pentru a fi transportate la spitale din Capitală. 

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, la Antena 3, că două elicoptere au preluat două persoane rănite mai grav, una dintre ele fiind minoră.

Totodată, Raed Arafat a afirmat că un medic sosit la locul accidentului evaluează în prezent pacienții și va stabili dacă e nevoie ca cele două elicoptere să revină la fața locului sau dacă va fi trimis un alt elicopter.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

TAGURI: accident, teleorman, microbuz, tir
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...