2019-02-23 01:44


Codrin Ștefănescu face ANUNȚUL: ”PSD va da grațierea și AMNISTIA”

 |  19:49
Codrin Ștefănescu face ANUNȚUL: ”PSD va da grațierea și AMNISTIA”

Codrin Ștefănescu a anunțat că PSD va continua modificarea legilor și nu a renunțat nici la amnistie și grațiere.

„Spun de fiecare dată! Vom continua să modificăm legile, să trecem totul prin Parlament, vom continua să cerem ca acești călăi să răspundă în fața legii și la final dăm și amnistia și grațierea, să ne lămurim! Cu sau fără voia PNL-ului lui Orban, USR-ului sau domnului Tomac!”, a precizat Codrin Ștefănescu la RomâniaTv.

„Ne-am asumat ca partid”, a mai precizat Codrin Ștefănescu care a adăugat că PSD va continua lupta pe care partidul și-a asumat-o împotriva statului paralel și al abuzurilor din justiție. Secretarul general al PSD a dat exemplul ”nenorocirilor” care au distrus capitalul românesc și au dus la abuzuri și arestări ”de-a valma” împotriva unor reputați medici, chirurgi, profesori universitari, oameni de televiziune, jurnaliști sau primari, scrie DCNews.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-27

TAGURI: psd, codrin stefanescu, gratiere, amnistie, legile justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAP DE P...LA
27 Noi 2018

Cine-l mai baga in seama pe analfabetul interlop cap de p...la. Si vadim l-a dat afara pe acest politruc pupincurist si descreerat. Extremisti ca acest cap de p...la si olgutza vor distruge psd din temelii. Lucrurile merg spre binele romanilor ca aceasta organizatie mafiota ( psd ) sa se distruga din interior. Succes bolsevicilor...!
FREACA MENTA
27 Noi 2018

ASTIA SA PISAT IN GURA JUSTITIEI . L-EA DAT SALARII COLOSALE CIUBUCI SI PE URMA IA FUTUT IN CUR
XXX
28 Noi 2018

tic -tac tic-tac.
ANONIM
28 Noi 2018

ATAT TIMP CAT POPORUL ROMAN ACCEPTA SA FIE CONDUS DE NISTE NULITATI UMANE FARA DISCERNAMANT INSEAMNA CA E UN POPOR DE SINUCIGASI.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...