2018-12-19 09:40


„Coloană oficială” falsă a Poliţiei Locale Sector 2

 |  21:00
„Coloană oficială” falsă a Poliţiei Locale Sector 2

Patru şoferi din cadrul Poliţiei Locale Sector 2 au rămas fără permise auto după ce au depăşit mai multe maşini, aflate în aglomeraţie pe DN1, dându-se drept „coloană oficială”.

Mai multe echipaje ale Direcţiei Poliţiei Rutiere se întorceau din misiune din judeţul Maramureş către Capitală. Cu toate că legea le permitea să folosească sirenele şi girofarurile, ofiţerii DPR circulau în zona Sinaia, în coloană, ca toţi ceilalţi şoferi. La un moment dat, au auzit sirene din spate. Toţi participanţii la trafic s-au înghesuit pe dreapta să facă loc. Atunci, ofiţerii Direcţiei Poliţiei Rutiere au văzut “oficiala”. Erau două maşini alePoliţiei Locale Sector 2 care flancau două Ambulanţe Sociale. Aceştia circulau cu sirene şi girofaruri, pe contrasens. Ofiţerii poliţiei naţionale au plecat în urmărire şi au reuşit să-i prindă abia la ieşirea din Buşteni. Surse din cadrul poliţiei rutiere ne-au declarat că poliţiştii locali au spus că au ordin de la primarul Neculai Onţanu să se deplaseze cu sirena şi girofarul pornite, cu toate că nu aveau nici o urgenţă. Poliţiştii locali au rămas fără permise de conducere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THE ONE
22 Aug 2011

Doar atat??? Sa le confiste si masinile carnatilor astora!
ASANACHESCU ALEXANDRU
22 Aug 2011

Probabil ca echipajul de politie care trece in fiecare dimineata intre orele 4 si 5 prin bd.Iuliu Maniu si pe Valea Lunga cu sirena la maximum desi strada este pustie,are ordin de la primarul Poteras sa trezeasca tot cartierrul Militari pentru a pleca la munca ori la furat.Pacat de masinile lor si de sirene! De noi nu este pacat caci suntem prosti si suportam!
ZERE
22 Aug 2011

de la domn general ontanu poate vreti sa spuneti.
PANDELLICA
26 Aug 2011

In primul rand ca, asta nu se poate numi coloana oficiala. E un abuz grosolan de girofar. Dupa cum prevede si Regulamentul, Coloana Oficiala se cheama acea coloana de autovehicule ce are ca antemergator si postmergator cate o autospeciala a politiei rutiere si nu altceva. Altfel, nu exista notiune de colana oficiala fara Politia Rutiera. Numai ei se ocupa de coloanele oficiale. Fatalitatea face ca cetatenii, nu prea stiu acest aspect si uite cum se bulverseaza traficul. Aceste lucruri se fac dupa planificarea si creearea unui traseu, unui itinerar care sa nu perturbe foarte tare circulatia, traseele sunt facute de profesionisti care numai de asa ceva se ocupa, in functie de cine face parte din acea coloana, demnitari, presedinti de stat, etc, si au foarte multa experienta. Antemergatorul la fel, numai asta face si stie cum se conduce o coloana oficiala. In acea masina este intotdeauna un ofiter superior. Comunitarii, din pacate, incep sa isi faca de cap crezandu-se politisti, unde mai pui ca au primit si ordin. Cred ca cei de la Directia Rutiera (care se fac parte direct IGPR si sunt unitatea centala a politiei rutiere din toata tara) au vazut negru in fata ochilor cand a trecut "coloana" pe langa ei. Dar s-au dus nu gluma de i-a prins de la Sinaia tocmai la iesire din Busteni. Urgenta este urgenta, ce sa-i faci! Felicitari celor de la Directie ca au dat dovada ca au sange-n oua!
Random imageUltimele stiri


loading...