2018-12-17 14:32


Comisar-şef brăilean, reţinut pentru luare de mită

 |  22:52
Comisar-şef brăilean, reţinut pentru luare de mită

DNA l-a reținut, joi seară, pe comisarul-șef Ionel Iorga, șeful Biroului de Investigaţii Criminale din Poliția Municipiului Brăila, pentru luare de mită.

Iorga este polițistul care, în 2005, pe când era șeful Biroului Crimă Organizată și instrumenta dosarul CLAMPI, a fost atacat în casă cu cocteil Molotov. Autorii atacului mafiot cu cocktailuri Molotov, asupra comisarului Ionel Iorga şi a familiei sale, nu au fost identificaţi nici până acum, scrie Ştiripesurse.ro.

Poliţistul, avansat între timp la gradul de comisar şef, este în prezent şef al Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: comisar sef, ionel iorga, luare de mita, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORUPTIE SI LA CFR CALATORI???
13 Noi 2015

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” cel putin din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS Bv.), Carmen Maria Popescu(“regina achizitiilor” de la CFR Calatori), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(fost membru CA,inculpat), Alexandrina Gatej(fosta presedinte CA),Dana Galben Rachila(membru CA pe viata?),Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat CFR Calatori) Mantoiu Cornel ,Zaharia Adrian, etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
Random imageUltimele stiri


loading...