2019-04-26 09:52


Comisia Europeană le dă REPLICA lui Dragnea și Tăriceanu: ”Suntem foarte bine informați”

 |  19:17
Comisia Europeană le dă REPLICA lui Dragnea și Tăriceanu: ”Suntem foarte bine informați”

Comisia Europeană a transmis un răspuns către Digi24, după ce președinții celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au spus că oficialii europeni nu sunt bine informați în ceea ce privește modificarea legilor justiției și a Codurilor penale.

„Comisia a urmărit îndeaproape procesul parlamentar din România li evoluția discuțiilor asupra acestor legi în decurs de mai multe luni. Suntem foarte bine informați desore acest proces, despre mizele care sunt în joc și despre potențiale riscuri. Suntem în contact cu Guvernul, Parlamentul, sistemul judiciar și societatea civilă din România, în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare”, se arată în răspunsul transmis Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-25

TAGURI: comisia europeana, raspuns, dragnea, tariceanu, legile justitiei, codurile penale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DA ?
25 Ian 2018

mi se pare ca tu mai Junker esti o canalie prieten cu cealalta canalie Soros MI se pare ca ti ai pus in gand sa distrugi Romania mai maimutoiule Nu vei reusi!
RAID
25 Ian 2018

Tariceanu si dragnea infractorii care sunt vai mama lor pot fi declarati indezirabili pe teritoriul ue .cretinii astia vorbesc in numele lor nu in numele romanilor.aurolacii ii mai sustin psd alde.
@ RAID
25 Ian 2018

Mai bine aurolaci decat avortonii negativist ca voi ....ptr câteva parale va vindeți demnitatea
ANDRA
26 Ian 2018

In afara de a jigni,se pare ca sunteti dispusi bsa ingenuncheatin in fata UE!@
@@RAID ANDRA
26 Ian 2018

sunteti sclavii lui dragnea infractorul v-a dat un os de ros frecati menta pe bani de la buget.soros cel din mintea voastra de retardati si care nu are nici o treaba cu aberatiile voatre poate sa dea in judecata pe dragnea psd alde si sa le ceara milioane de euro . oameni nu sustin modificarea legilor justitei pentru ca sunt facute pentru jaf.un om obisnuit care castiga o paine prin munca cinstita nu poate sa fure de la stat sau sa faca abuz in serviciu.
NORMAL CĂ ȘTIU...
31 Ian 2018

Doar ei judecă la două capete și OBLIGĂ apoi slugile de la București să se aplece să le ridice săpunul! ȘI NU DE IERI, DIN 2007 cel puțin....Totu-i un circ ieftin, în care nimen nu mai crede!
Random imageUltimele stiri


STARBAG