2019-01-21 10:30


Comisia Europeană, MESAJ pentru România după adoptarea Codului de procedură penală

 |  19:29
Comisia Europeană, MESAJ pentru România după adoptarea Codului de procedură penală

​Comisia Europeană urmărește îndeaproape reformele judiciare și codurile penale din România, a declarat, marți, un purtător de cuvânt al CE, după ce luni Camera Deputaților, ca for decizional, a adoptat o serie de modificări la Codul de procedură penală.

„Urmărim îndeaproape reformele judiciare și codurile penale din România. Luăm act de adoptarea modificărilor Codului de procedură penală. Le vom examina și analiza”, a declarat, pentru HotNews.ro, Christian Wigand, purtător de cuvânt al Comisiei Europene. Proiectul PSD de modificare a Codului de procedură penală a fost votat luni seară târziu, cu câteva minute înainte de ora 22.00, de plenul Camerei Deputaților, în calitate de cameră decizională, după ore întregi de dezbateri și după o dezbatere în viteză în Comisia specială condusă de Florin Iordache, care a avut loc în aceeași zi. Proiectul merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis, însă și cei de la PNL și cei de la USR au anunțat că îl vor ataca la Curtea Constituțională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-19

TAGURI: mesaj, comisia europeana, codurile penale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
19 Iun 2018

Cleptocratii si-au facut legile lor: pentru hoti talhari, violatori si criminali. De sus, de la Curtea Constitutionala Mercenara, de la Parlamentul tradarii, de la Guvernul analfabet pana la primarii ce jefuiesc tara si-ai dau prime pentru aceasta, vor plati. Si asta nu neaparat de la Europa Civilizata, ci chiar de la noi, cei deposadati de toate bunurile materiale, dar niciodata de costiinta si mandria de a fi roamani. Sa nu uite niciodata, cat vor mai face umbra pamantului: Valer Dorneanu si falsii juristi pe care-i cumpara, Liviu Nicolae Dragnea si oligarhii PSD, grecul Tariceau cu talharii din jurul sau, dar si reprezentantii politici ai alogenilor care se bucura-n barba de dezastrul Tarii. S-au grabit cu maceluirea justitiei, dar nu vor duce la implinire marsaviile! Acum e randul nostru sa iesim din trasee. O vom face. Mai hotarati ca niciodata! Tradatorii isi au destinul lor! Chiar noi li-l vom face. Asa cum merita! Si pe mormintele lor, daca vor indrazni sa le aiba, generatiile viitoare vor scuipamereu, fara obida. Pentru ca s-au dovedit demni de ceasta! Acesta este singurul lucru de care s-au invrednicit. Sa stie!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Iun 2018

despre ce vorbim aici....un stat condus de mafioti instalati in 1989 care au distrus si jefuit totul
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...