2019-03-24 11:23


Comisia Europeană ne trage la RĂSPUNDERE. Un nou mesaj dur de AVERTIZARE

 |  22:26
Comisia Europeană ne trage la RĂSPUNDERE. Un nou mesaj dur de AVERTIZARE

Comisia Europeană avertizează, în Raportul de țară publicat azi, asupra consecințelor ordonanței prin care se introduc noi taxe. Potrivit documentului, crește probabilitatea ca unele fonduri de pensii din pilonul II să părăsească România.

Riscurile sectorului financiar au crescut substanțial, iar consecințele ar putea fi reducerea creditării și a capacității BNR de a pune în aplicare politica monetară.

Comisia constată că luarea deciziilor la nivel guvernamental rămâne foarte impredictibilă, cu reguli complexe și câteodată controversate, adoptate prin ordonanță de urgență, fără studii de impact și fără consultarea celor afectați, conform TVR.

Creșterea incertitudinii ar putea reduce masiv investițiile private în energie și telecomunicații, precum si capacitatea băncilor de a finanța creșterea economiei, se mai arată în raport.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-27

TAGURI: comisia europeana, pilonul doi, raport de tara, ordonanta, taxe, fonduri de pensii
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
28 Feb 2019

salut, esti interesat de obtinerea unui credit ??? vă putem ajuta să luați măsuri pentru obținerea unui împrumut de afaceri, a unui împrumut de investiții, a consolidării datoriilor și mai mult din partea franceză, canadiană, Statele Unite și băncile elvețiene cu o rată a dobânzii de doar 2%. De aceea, trimiteți-ne un e-mail astăzi la adresa: (fernandohenrietta@gmail.com) sau whatsapp: +12092651836 pentru a aplica acum pentru un împrumut.
Random image



Ultimele stiri




STARBAG




loading...