2018-09-26 11:58


COMPLICITATE. Irina Truică, audiată la DNA

 |  19:42
COMPLICITATE. Irina Truică, audiată la DNA

Irina Truică, soția omului de afaceri Remus Truică, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, unde procurorii i-au adus la cunoștință schimbarea încadrării juridice din complicitate la înșelăciune, la complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, în dosarul creditelor frauduloase de la BRD.

"Este o declarație adevărată și atât. Nu cred că aici vine cineva împotriva cuiva, vii că ai fost chemat și ajuți cât poți procuratura, ceea ce mi se pare măcar de bun-simț", a declarat Irina Truică la ieșirea din sediul DNA, citată de Agepres.

Remus Truică a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu și complicitate la spălare de bani. Truică a fost pus sub control judiciar, iar pe averea sa (conturi bancare, terenuri și imobile, inclusiv casa din Snagov) a fost instituit sechestru asigurător până la concurența sumei de 35 milioane euro. În același dosar este cercetată și Irina Truică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: complicitate, irina truica, audiata, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...