2018-12-17 11:55


Condamnare la vârful Radio România

 |  18:42
Condamnare la vârful Radio România

Oltea Șerban Parau – manager la Centrului Cultural Media din Societatea Română de Radiodifuziune, a fost condamnata astăzi, de către instanța penală a Curții de Apel București, la 1 an de închisoare pentru infracțiunea de conflict de interese. Sentința este definitivă.

În luna iunie a acestui an, printr-o hotărâre pronunțată luni de Judecătoria Sector 1, Oltea Şerban-Pârâu, actualul director al Centrului Cultural Media Radio România şi director artistic al Orchestrelor şi Corurilor Radio, a fost condamnată la pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare. Aceasta a fost condamnată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese, în formă continuată, potrivit informațiilor publicate pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Potrivit ANI, Oltea Şerban-Pârâu a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă, întrucât, în perioada 31 august 2006 - 08 august 2013, a aprobat şi semnat un număr de 63 contracte de cesiune a drepturilor de autor şi de cesiune a drepturilor conexe, încheiate de Societatea Română de Radiodifuziune cu soţul ei, Virgil-Vasile Oprina. Valoarea totală a contractelor încheiate a fost de 55.147 de lei. Agenţia Naţională de Integritate a sesizat la momentul respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Bucureşti, în vederea verificării indiciilor privind săvârşirea de către Oltea Şerban-Pârâu a infracțiunii de conflict de interese, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-18

TAGURI: radio romania, condamnare, oltea serban parau, centrul cultural media
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...