2019-02-20 09:29


Conducerea Athenee Palace îi cere SOCOTEALA lui Liviu Dragnea

 |  19:11
Conducerea Athenee Palace îi cere SOCOTEALA lui Liviu Dragnea

Conducerea rețelei hoteliere Hilton face demersuri printr-o casă de avocatură din Londra, pentru a obține lămuriri de la Liviu Dragnea în legătură cu presupusa tentativă de asasinat, care ar fi avut loc la Athenee Palace.

Potrivit unor surse Realitatea TV, șefii grupului hotelier îi solicită lui Liviu Dragnea fie să-și ceară scuze, fie să furnizeze informații concrete despre presupusa tentativă de asasinat. În caz contrar, conducerea rețelei îl va da în judecată, susțin aceleași surse. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

"Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.). Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine", a spus Dragnea la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-24

TAGURI: hilton, athenee palace, liciu dragnea, tentativa asasinat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DEMENTUL MAFIEI
24 Aug 2018

Athenee Palace sa-l actioneze in judecata pe acest dement care face Romania de ras in Europa. Acest dement nu trebui sa mai stea in libertate ci dus la ospiciu. Aduce grave prejudicii Romaniei impreuna cu organizatia lui mafiota psd-alde-udmr-minoritati.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...