2018-06-22 06:49


Conducerea POȘTEI Române se ține TARE. Nu DEMISIONEAZĂ, așa cum vrea ministrul Șova

 |  13:14
Conducerea POȘTEI Române se ține TARE. Nu DEMISIONEAZĂ, așa cum vrea ministrul Șova

Preşedintele Consiliului de conducere din Poșta Română, Dante Stein, a anunțat că membrii din Administraţie al CN „Poşta Română” nu vor demisiona din funcţii. Acesta a precizat că nu înţelege de ce se doreşte schimbarea conducerii, așa cum ministrul Comunicaţiilor Lucian Şova, a cerut cu trei zile în urmă.

„Regret actuala dezbatere publică, cu atât mai mult cu cât domnul Lucian Şova este primul ministru al Comunicaţiilor care a făcut ceva concret pentru Poşta Română. Mai exact deblocarea procesului de recrutare pentru un nou director executiv (CEO) şi a unui nou director financiar (CFO) şi începerea testului investitorului privat şi prudent, test care a fost foarte mult întârziat de miniştrii anteriori, timp de 8, respectiv 12 luni”, ”, se arată în declaraţia preşedintelui Consiliului de Administraţie al Poştei Române, Dante Stein, transmisă de Poşta Română.

“Trebuie să luăm decizii bine gândite, în urma unor discuţii constructive, şi să nu reacţionăm prin soluţii rapide şi declaraţii publice, care să submineze periculos credibilitatea financiară a companiei faţă de diverşii săi parteneri de afaceri, precum şi moralul angajaţilor săi. Această situaţie nu poate fi din vina Consiliului de Administraţie. Este greu de înţeles de ce şi-ar dori cineva să schimbe Consiliul de Administraţie al unei companii care generează profit chiar şi în condiţiile în care are de rezolvat situaţia datoriilor vechi”, mai spune Stein.

„Este, desigur, prerogativa ministrului să elibereze din funcţie Consiliul şi aş fi de acord doar presupunând că noul Consiliu este cel puţin la fel de pregătit din punct de vedere comercial, cu un nivel de cunoaştere şi o experienţa reală, îndelungată ca a celui actual. Mulţi dintre noi, membri Consiliului de Administraţie suntem profesionişti onorabili, cu ani de experienţă internaţională, cu funcţii executive de top în management şi nu putem accepta să ne fie afectată credibilitatea profesională şi de business, ca urmare a scandalurilor şi declaraţiilor din mass-media”, mai susţine preşedintele în declaraţia transmisă.

Ministrul Lucian Şova a convocat, luni dimineaţa, o şedinţă de urgenţă la Compania Naţională „Poşta Română" şi a cerut demisia membrilor Consiliului de Administraţie şi a directorului general interimar, Andrei Stănescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an. Totodată, Şova a decis să trimită Corpul de control al ministrului la Poşta Română.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-13

TAGURI: posta romana, demisii, sova, conducere

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție din capitală!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random imageUltimele stiri

Apa Nova