2019-03-25 22:31


Contrabandă cu ţigarete. Zeci de percheziţii, efectuate în Timiş

 |  09:50
Contrabandă cu ţigarete. Zeci de percheziţii, efectuate în Timiş

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii economice din Timiş efectuează, joi dimineaţa, zeci de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Descinderile au loc la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

Anchetatorii precizează că, în luna iunie 2015, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfăşoară activităţi ilegale de comerţ cu ţigări de contrabandă, în pieţele din municipiul Lugoj şi în localităţile din mediul rural arondate, respectiv Găvojdia, Coşteiu, Racoviţa, Nădrag, Ghizela, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului.

Un număr de 32 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi duse pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj.

La percheziţii participă 130 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Timişoara, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi tehnicieni criminalişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-25

TAGURI: contrabanda, tigarete, zeci, perchezitie, efectueaza, timis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...