2018-12-16 19:37


Contrabandă cu tutun. 18 persoane, REŢINUTE

 |  09:49
Contrabandă cu tutun. 18 persoane, REŢINUTE

Direcția Generală a Poliției Municipiului București (DGPMB) a informat că un număr de 18 persoane au fost reținute în urma unor percheziții efectuate de polițiștii din Capitală într-un dosar care vizează contrabanda cu tutun și produse din tutun.

"Luni, 18 ianuarie, peste 150 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au efectuat 36 de percheziții în municipiul București și în județul Suceava și au pus în aplicare 40 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu tutun și produse din tutun", a precizat DGPMB, într-un comunicat de presă.

Anchetatorii susţin că „persoanele implicate introduceau în România, din spațiul extracomunitar, cantități de tutun și produse din tutun având ca destinație finală principală municipiul București”.

Peste 250.000 de ţigarete au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cu 18 persoane în stare de reținere, urmând a fi prezentate magistraților", se arată în comunicatul DGPMB.

Sursa citată a mai precizat că acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Serviciului de Informații și Protecție Internă Suceava.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19
Citeste si:
Dâmboviţa. Percheziţii într-un dosar de şantaj şi abuz în serviciu
Percheziţii în Prahova la persoane suspectate de organizare de partide de vânătoare ilegale

TAGURI: contrabanda, tutun, 18, persoana, retinut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...