2017-01-24 13:16


Copaci căzuţi, maşini avariate şi oameni răniţi

 |  19:59
Copaci căzuţi, maşini avariate şi oameni răniţi

Traficul bucureştean din ultimele zile reprezintă o adevărată provocare pentru şoferi. Circulaţia este îngreunată până şi în intersecţiile mari, cu toate că în noaptea de duminică spre luni autorităţile au intervenit cu 255 de utilaje de deszăpezire. Mai multe persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Prioritare pentru deszăpezire au fost străzile principale de circulaţie, marile intersecţii, intrările şi ieşirile din Bucureşti, dar şi trotuarele din zona gurilor de metrou şi a staţiilor RATB.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport (RATB) au anunţat că, din cauza zăpezii căzute, şase fire de contact s-au rupt în cursul dimineţii de ieri, blocând astfel circulaţia mijloacelor de transport în comun.

Nu puţine au fost incidentele cauzate de zăpada şi gheaţa depuse pe arbori: aproximativ 15 pomi au căzut în oraş din cauza greutăţii zăpezii, multe autoturisme fiind avariate.

O bucată de gheaţă s-a desprins de pe Universitate, pe Bdul Elisabeta, rănind uşor o tânără. Alt incident s-a petrecut pe strada Take Ionescu, unde un ţurţure a căzut în capul unui bărbat, iar în sectorul 2 a căzut un stâlp de iluminat. La faţa locului au ajuns echipaje ISU şi Enel. Pe strada Herţa nr. 7, în sectorul 2, crengile unui copac au căzut pe un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a fost transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a făcut apel la bucureşteni să evite zonele unde sunt „arbori bătrâni, uscaţi sau încărcaţi cu zăpadă şi gheaţă” care pot să cadă şi să nu parcheze maşinile în vecinătatea lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-15

TAGURI: ninsoare, copaci, haos, scoala, trafic, circulatieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image