2019-04-24 21:37


Copil MUŞCAT de faţă de câinele familiei. A fost solicitat un elicopter SMURD

 |  13:28
Copil MUŞCAT de faţă de câinele familiei. A fost solicitat un elicopter SMURD

Un elicopter SMURD a fost solicitat duminică în oraşul Negreşti din judeţul Vaslui pentru a prelua un copil în vârstă de 12 ani din comuna Băceşti care a fost muşcat de câinele familiei.

"Având în vedere că este vorba despre un copil, pentru a nu temporiza, am considerat necesar să solicităm un elicopter SMURD care să preia copilul. Acesta a suferit leziuni în zona feţei şi urmează să fie transferat la un spital din judeţul Iaşi", a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa Reprezentanţii IPJ Vaslui vor demara verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs acest incident regretabil. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-13

TAGURI: copil, muscat, caine, fata, vaslui, elicopter smurd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CÂINELE ĂLA N-A
13 Ian 2019

MUȘCAT DEGEABA, mai ales dacă era al familiei! Dar dacă familia îl bătea, îl ținea în lanț iar ”copilul” de 12 ani îl zgândărea, îl enerva, i s-a pus pata și câinelui! Nu întotdeauna AGRESORUL este de vină, poate și VICTIMA era tâmpită, voit-provocatoare! Am văzut destul de multe faze cu copii tâmpiți care chinuie animale din plăcere, fără niciun pic de remușcare, lipsiți de empatie pentru animalul care suferă din cauza lor și ASTA, totul din vina idioților de părinți pe care-i copiază pentru că, iubirea, inclusiv față de animale, se vede, se învață din familie.
NICI NU VREAU Să șTIU
13 Ian 2019

ca va păți animalul ăla din partea familiei, din pricina mușcăturii....
Random imageUltimele stiri


STARBAG