2019-02-19 19:08


Corina Crețu, MESAJ pentru Guvern după Raportul MCV: ”România trebuie să ÎNVEȚE din aceste lecții”

 |  22:45
Corina Crețu, MESAJ pentru Guvern după Raportul MCV: ”România trebuie să ÎNVEȚE din aceste lecții”

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a declarat, într-un interviu pentru România Tv, despre rezoluţia din PE şi raportul MCV, că România trebuie să înveţe din aceste lecţii, iar partidele din ţara noastră nu trebuie să pună în cheie complotistă faptul că cineva ne vrea răul.

"Din păcate, nu e o săptămână uşoară pentru România. În primul rând PE a adoptat această rezoluţie privind statul de drept în România şi în aceeaşi zi a venit şi raportul MCV din partea CE. Eu cred că România trebuie să înveţe din aceste lecţii. Nu cred că cineva ăşi doreşte răul României. Reuşita fiecărei ţări e reuşita europei în general. Pe de altă parte, s-a politzat foarte mult, s-a creat impresia că singura preocupare e pentru justiţie. Eu nu sunt comisar pe justiţie. Dl Timmermans a făcut o conferinţă de presă a spus că evoluţiile pozitive din 2017 sunt puse sub semnul întrebării şi că au fost adăugat încă 8 recomandări, faţă de 2017. Aş vrea ca partidele politce din România să privească cu înţelepciune şi să pună în cheie complotistă faptul că cineva ne vrea răul. Eu cred că trebuie să înţelegem că viitorul copiilor noştri depinde ceea ce facem în viaţa de zi cu zi", a afirmat Corina Creţu, într-un interviu acordat postului România Tv.

Corina Creţu a afirmat, într-un interviu acordat miercuri România Tv, că nu i s-a propus să fie premier şi că această funcţie nu intră în calculele ei de viitor, aceasta dorindu-şi să continue să fie comisar european."Nu, şi îmi doresc să lucrez ca şi comisar. Nu, nu intră în niciun caz în calculele mele de viitor. Eu le mulţumesc tuturor care mă consideră capabilă de acest lucru. În primul rând, vreau să îi mulţumesc mult dl Victor Ponta. Nu intră în calculele mele să fiu prim-ministru. Vreau să îi urez succes. Dar pe de altă parte am văzut că şi domnul Băsescu a vehiculat numele meu. Eu am o altă treabă importantă pentru România. Ştiţi bine că nu a agreat numirea mea. Eu am această responsabilitate faţă de România şi faţă de români, nu faţă de Guvern, nui faţă de partide", a declarat comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, într-un interviu acordat postului România Tv.

Aceasta a transmis un mesaj pentru Guvern, în contextul tensiunilor care au apărut în ultima perioadă între comisarul european şi Executiv, precizând că vrea să reia discuţiile "cu cifrele pe masă".

"Vreau să dau un mesaj pentru Guvern, haideţi să reluăm discuţiile cu cifrele pe masă. Haideţi să vedem de ce investiţiile prin fonduri nerambursabile nu ar fi mai bune decât cele prin parteneriat-privat. O ţară trebuie să-şi epuizeze aceste resurse care vin gratuit şi apoi să meargă cu altele sau să meargă în paralel cu parteneriatele public-private", a completat Creţu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-14

TAGURI: corina cretu, mesaj, guvern, raport mcv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


# PARAINCOMPETENţă
15 Noi 2018

NU ÎNCERCA : ȘEFII NU ȘTIU FACE PROIECTE; IDEM POLITICIENII....
ANONIM
15 Noi 2018

IN ROMANIA POLITICA ESTE PROST CROITA CACATII CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE CACATI. Cu prostu nescolarizat te lupti PUTIN si ai scapat , insa duci o lupta colosala cu prostu ce spune ca are scoala (DIPLOME CUMPARATE LA TARABA). IN ROMANIA CLASA POLITICA ESTE DE TOT KKTUL .POLITICIENII SUNT IN MAJORITATEA LOR HOTI, BANDITI, MAFIOTI, CURVE, SEMIDOCTI, SFERTODOCTI, TALHARI, DERBEDEI, TRADATORI, INFRACTORI, PUSCARIASI, ETC
ANONIM
15 Noi 2018

Repet intrebarea ca i am mai pus.o....CÂȚI EUROCENTI DINTRUN EURO SE INTOARCE INAPOI LA UE DIN ACESTE FONDURI asa zise NERAMBURSABILE....dacă îi este greu ii spun eu ...90 ....asa ca CIOCUL MIC ....suntem sătui de minciunile tale ....
ANONIM
15 Noi 2018

@ANONIM cu CIOCUL MIC .Faci parte din categoria TICALOSILOR ,RETARZILOR, etc
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...