2018-12-15 14:33


Cortegiu de 3 km în urma lui Naghi

 |  20:59
Cortegiu de 3 km în urma lui Naghi

Cortegiul funerar, format din zeci de maşini şi sute de călărăşeni, care l-a însoţit pe patronul Aldis, George Naghi, pe ultimul drum, a trecut pe la Pensiunea Ada Aldis îndreaptându-se spre oraşul Călăraşi, un popas fiiind făcut în faţa sediului societăţii comerciale.

În urma autoturismului în care se afla sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de afaceri se aflau membrii familiei ce au decis să parcurgă traseul de la pensiune până la pod pe jos. După oprirea la sediul Aldis, cortegiul s-a îndreptat către locuinţa milionarului din strada Flacăra. Cortegiul se întindea pe mai bine de 3 kilometri. Un incident minor a tulburat pentru câteva minute procesiunea, un autoturism intrând în parapetul de pe marginea şoselei. La sediul Aldis a fost oficiată o slujbă religioasă. Oraşul a fost, practic, blocat, sute de oameni ieşind pe străzi în întâmpinarea cortegiului funerar. La toate instituţiile locale, dar şi la foarte multe societăţi comerciale, drapelul României a fost arborat în bernă. În faţa locuinţei lui George Naghi din strada Flacăra, toţi călărăşenii l-au aplaudat îndelung pe milionar. În faţa locuinţei a fost prezentă şi fosta soţie, Cornelia, dar şi fiul Doru.

Un sobor de 13 preoţi au oficiat slujba religioasă la Biserica Sf. Constantin şi Elena (Volna) din Călăraşi. La slujba religioasă de la Biserica Volna a participat şi PS Vincenţiu - episcopul Sloboziei şi Călăraşilor. Aflat în mulţime, puţin în spatele Ginei, fiica Alinei Naghi, Doru, fiul de sânge al miliardarului, le-a cerut, destul de iritat, reporterilor să nu-l mai fotografieze. Toate persoanele care au purtat jerbele şi coroanele de flori au fost îmbrăcate în tricouri negre inscripţionate cu „Nu te vom uita niciodată”. Cimitirul Sf. Gheorghe, unde a fost înmormântat George Naghi, a fost înconjurat de o mare de oameni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15

Mai multe imagini:
Cortegiu de 3 km în urma lui Naghi
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...