2018-12-11 08:56


CORUPŢIE cu fonduri europene. Procurorii DNA fac ample percheziţii

 |  10:44
CORUPŢIE cu fonduri europene. Procurorii DNA fac ample percheziţii

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că procurorii desfăşoară, miercuri, mai multe percheziții în 10 locații din București și județele Suceava și Iași, din care 3 sunt sediile unor instituții publice. Dosarul vizează săvârşirea faptelor de corupție și asimilate acestora, comise în legătură cu utilizarea fondurilor europene în perioada 2014 - 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 25 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 10 locații situate în municipiul București și județele Suceava și Iași, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.

Procurorii beneficiază în această cauză de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: coruptie, fonduri, europene, procuror, dna, perchezitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...