2018-10-15 22:20


CORUPŢIE. DNA face percheziţii în locaţii din Bucureşti, Vaslui şi Ilfov

 |  09:22
CORUPŢIE. DNA face percheziţii în locaţii din Bucureşti, Vaslui şi Ilfov

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că procurorii anticorupţie desfăşoară, joi dimineaţa, percheziții în 13 locații situate în București, Vaslui și Ilfov. Trei dintre descinderi au loc la sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2013 - 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 — 2015. În cursul zilei de 10 decembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.

Procurorii anticorupţie beneficiază în acest caz de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-10

TAGURI: coruptie, dna, perchezitie, locatie, bucuresti, vaslui, ilfov
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALIST
10 Dec 2015

pe la casa de pensi sector 1 cind se face o vizita si inventar , la bani furati gasca lui plumb ?
Random imageUltimele stiri


loading...