2017-01-24 19:37


Corupţie. Percheziții la Academia Navală din Constanța

 |  10:34
Corupţie. Percheziții la Academia Navală din Constanța

Procurorii militari din DNA efectuează, joi, percheziții la Academia Navală din Constanța, într-un dosar care vizează promovarea unor examene, au precizat surse judiciare, citate de Agerpres. Oamenii legii anchetează infracțiuni de luare și dare de mită.

Potrivit surselor citate, ancheta ar viza cadre universitare de la Academia Navală din Constanța.

DNA a anunțat joi, într-un comunicat de presă, că procurorii efectuează șapte percheziții în județul Constanța, dintre care trei la sediul unei instituții publice.

"Procurori militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2016. În cursul zilei de 10 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Constanța, din care trei locații sunt situate în sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane", se arată în comunicatul DNA. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: coruptie, perchezitii, academia, navala, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image