2019-01-17 00:37


Corupţie. Procurorii DNA fac percheziţii la CJ Satu Mare şi la Spitalul Judeţean

 |  13:21
Corupţie. Procurorii DNA fac percheziţii la CJ Satu Mare şi la Spitalul Judeţean

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziții la Consiliul Județean Satu Mare și la Spitalul Județean, într-un dosar privind fapte de corupție. Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că ar fi vorba despre infracțiuni de abuz în serviciu, trafic de influență, conflict de interese, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică.

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că procurorii Serviciul Teritorial Oradea al DNA efectuează, joi, mai multe percheziții în București și județul Satu Mare, inclusiv la sediile a două instituții publice.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au loc într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008 — 2016, au indicat procurorii.

"În cursul zilei de 3 noiembrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în municipiul București și județul Satu Mare, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-03

TAGURI: coruptie, procuror, dna, perchezitii, cj, satu, mare, spital, judetean
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...