2017-01-24 19:27


Corupţie şi contrabandă. Percheziţii DNA în 16 locații din Constanța

 |  10:10
Corupţie şi contrabandă. Percheziţii DNA în 16 locații din Constanța

Procurorii DNA desfăşoară, miercuri dimineaţa, percheziții în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi contrabandă comise în perioada 2015 - 2016.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2015 — 2016. În cursul zilei de 5 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA, într-un comunicat de presă.

Potrivit anchetatorilor, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că au loc percheziții la persoane fizice, lucrători vamali și polițiști de frontieră, precum și la Cabinetul medico-santiar de frontieră și vaccinări internaționale, Biroul vamal de frontieră, Căpitănia zonală, Poliția de frontieră Constanța.

Faptele vizează mită primită de funcționari cu ocazia controlării navelor, arată sursele citate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: coruptie, contrabanda, perchezitie, dna, 16, locatie, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image