2019-02-20 19:42


Cosmin Butuza, secretar de stat în MTS, GAFĂ URIAȘĂ: ”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

 |  15:14
Cosmin Butuza, secretar de stat în MTS, GAFĂ URIAȘĂ: ”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Un secretar de stat din MTS calcă pe urmele şefei sale directe şi se înrolează în lista lungă a demnitarilor din cadrul guvernului Dăncilă care faultează limba română.

Încă o gafă a unui membru al cabinetului Dăncilă: Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului folosind cuvântul ”tricoaie” în loc de tricouri într-o conferință de presă ținută la Federația de Șah. Înregistrarea momentului a fost postată de pe Youtube de Pressone.ro.

”Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!", a spus Butuza.

În deschiderea conferinței, șeful Federației Române de Șah, Sorin Iacoban a făcut sumarul: "Vor fi două paliere, promovarea Europeanului de șah rapid și premierea juniorilor care au participat la concursul din Germania".

Pe primul palier s-au ridicat doar osanale reciproce între organizatori și secretarul de stat de la MTS.

"Sunt președinte al Federației din 2013, dar așa o colaborare bună cu Ministerul Tineretului și Sportului, de când e doamna Bran și domnul Cosmin Butuza, eu n-am avut. Le mulțumesc foarte, foarte frumos pentru că am simțit sprijinul.

Să știți că de obicei mergem și discutăm cu miniștrii, facem, dregem, dar după aia tre' să mai dai vreo cinci telefoane ca să rezolvi. Nu: de data asta a fost o singură discuție foarte clară și aplicată și fermă. Mulțumesc încă o dată", a spus Iacoban, ferm și clar.

Până la premierea campionilor europeni, a fost premiată ministresa Ioana Bran, în absență, cu o cupă din partea Federației, "ca să rămână în cabinetul ei și să-i aducă aminte de fiecare dată că are ceva bani de dat pentru juniorii care vor câștiga".

Cu o cupă s-a ales și președintele CJ Bihor. Cea mai ușoară cupă câștigată, avea să mărturisească el.

De-abia apoi copiii au primit diplome și câte 500-600 de lei din partea Federației, plus promisiunea de la Minister a unei sume "consistente" drept premiu pentru performanța de la Europeanul pe echipe. Puțin peste 1.700 de lei în cazul băieților, 1.500 de lei pentru fete.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-02

GALERIE MEDIA


TAGURI: Cosmin Butuza, secretar de stat, MTS
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Aug 2018

ATATA TIMP CAT PENTRU A OCUPA O FUNCTIE PUBLICA (in administratie, politica, etc) NU SUNT IMPUSE A FI INDEPLINITE UN MINIM DE conditii, CRITERII VALOARICE UMANE (integritate, moralitate, pregatire profesionala, experienta, realizari ,etc ) DE 28 DE ANI ROMANIA SE PRABUSESTE CONTINUU PANA VA DISPAREA DE PE HARTA LUMII, DATORITA HOTILOR, BANDITILOR, CURVELOR, TICALOSILOR, DERBEDEILOR, PROSTILOR, SFERTODOCTILOR, ETC , NULITATILOR UMANE, cocotati fara numar in functii publice pentru "administrarea" tarii.
ANONIM
02 Aug 2018

Un electorat analfabet nu poate vota decat oameni de acelasi nivel cu el. Toti acesti inapoiati psd sunt rezultatul votului dat de ultimile reziduri ale societatii.
ANONIM
02 Aug 2018

Dar, mai nazisti homalai acesti oameni macar nu si beau pisatul
NEGRO
02 Aug 2018

Iata cu ce au ajuns sa se laude PSD-istii. Cu trei coaie! Bravos prapaditilor, tot averti si dumneavoastra ceva! Ca in rest, praf si pulbere! Dar ca domnul Butuza vrea sa si le orneze cu Centenarul e cam prea lata! Dar oricum, au si ei cu ce se lauda. Fratilor, cu aceste tricoaie veti baga in spaime adversarii. Iar daca le ornati cu Centenarul ii veti anula pur si simplu. Iar ungurii daca si le vopsesc pe ale lor (numai doua!) cu culoarea doliului pur si simplu nu mai au nici o sansa. Bine v-a procopsit Mama Natura, nepurceilor! Sa nu va calce ciuma porcina, ca e vai de tricoaiele voastre!
PESTA PSD
02 Aug 2018

Pesta psd a distrus limba romana. Ce dovada mai concludenta trebuie ca fiecare analfabet care a votat organizatia mafiota psd sa constate ca a umilit Romania cu aceste gunoaie in functii publice.
@JIGODIA ANONIM
03 Aug 2018

POATE CA MATA SI CU TINE HANDICAPATULE MENTAL VA BETI PISATUL RECIPROC , ALTFEL NU INTELEG FIXATIA TU CU PISATUL . ASA TE-A CRESCUT MATA , CU PISAT IN BIBERON ???
ANONIM
03 Aug 2018

nerusinate jigodii voi astia slugoii muisti ai lui SOROS asta e arma voastra a opozitiei? sa tot cautati nod in papura canalizati-va energia pentru ceva benefic pentru tara nu sa aparati FAMENI MUISTI precum analfabetul Acela oligofren din Suedia PSDistii mafioti dar barbatI nu SUGALAI MUISTI CA VOI CARE SUNTETI IN DELIR DE LA ATATA MUIE SUGALAI NEMERNICI '' MUISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA ''
VILEANU
19 Aug 2018

"anonim 1, 2, 3, jigodii etc" sunteti niste zdrente jegoase cu boturile manjite cu fekalele pe care le haliti, de dimineata pana seara, pe facebuci si alte haznale publice… sctir maxim, mari mancatori de ka.ca.t si beutori de pi.sat bine urinat !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...