2017-01-18 12:27

EVENIMENT


Cozma, scandal cu revoluţionarii: "Sunteţi ciolănarii lui Băsescu"

 |  15:28
Cozma, scandal cu revoluţionarii: "Sunteţi ciolănarii lui Băsescu"

Preşedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, s-a certat, sâmbătă, la lansarea filialei partidului la Timişoara, cu un bărbat care a spus că este revoluţionar şi l-a întrebat ce s-a întâmplat în timpul mineriadelor, cel din urmă fiind scos din sală de alţi participanţi, potrivit Realitatea.net.

Incidentul s-a petrecut în timp ce preşedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, dădea interviuri jurnaliştilor prezenţi la lansarea PSDM Timiş, transmite corespondentul Mediafax.

"Vă rog să explicaţi poporului român ce s-a întâmplat la mineriade. Aţi venit la Timişoara, un oraş martir, iar cetăţenii au dreptul să cunoască ce s-a întâmplat la mineriade. Sunt nişte vieţi omeneşti care s-au dus", i-a spus lui Cozma un bărbat care a afirmat că se numeşte Nicolae Adam şi că este revoluţionar.

Cozma i-a răspuns că au fost trei mineriade şi nu îi "aparţin". Preşedintele PSDM i-a arătat bărbatului un document, susţinând că semnătura sa se regăseşte alături de cele ale unor revoluţionari cunoscuţi din România.

"Arată-mi ce reprezinţi tu! Eu ţi-am arătat, e semnătura mea lângă Blocul Naţional al Revoluţionarilor! De care revoluţionari vorbeşti tu, de ciolănarii lui Băsescu", a replicat Cozma.

Nicolae Adam i-a spus apoi lui Miron Cozma că trebuie să dea socoteală în faţa Timişoarei, în replică liderul PSDM afirmând că are "trei morţi la Timişoara". "Eu am trei morţi la Timişoara. Tu ai fost revoluţionar? Eu am fost revoluţionar! Am trei morţi la Timişoara! Voi sunteţi ciolănari", a spus Cozma.

Nicolae Adam a fost apoi scos afară de câţiva membri PSDM prezenţi la lansarea de la Timişoara. "Întotdeauna trompetele politicienilor au reuşit să dividă. De aia nu aveţi, stimaţi revoluţionari, drepturi", a comentat Miron Cozma după acest incident.

Lansarea PSDM Timiş a avut loc, sâmbătă, la o pensiune dintr-o zonă industrială a Timişoarei, la eveniment fiind prezenţi mai mulţi preşedinţi de filiale şi soţia lui Miron Cozma, Marinela Niţu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

URS
04 Dec 2011

Pe nenorocitul asta, crim inalul asta trebuiau sa-l ascunda definitiv sa nu mai apara niciodata.Nu in teleg de ce i se permite sa mai apara in public.
BARICADA INTER 1989
04 Dec 2011

Daca un criminal notoriu si un puscarias precum C ozma,se prezinta ca fiind " sef de partid" atunci t rebuie sa inchidem Romani a! Da spun " sa inchidem" ptr. ca aceata tara a de venit un ospiciu cu nebun i periculosi.

Adauga un comentariu

Random image