2017-01-21 04:10

EVENIMENT


Crăciuniţele web 2.0

 |  21:00
Crăciuniţele web 2.0

România virtuală este plină ochi de „mărfuri” care se vând zilnic la oferte speciale. Nu e de mirare că inclusiv virginitatea a ajuns să fie arvunită pe internet. În plină eră a comunicării, Moş Crăciun e cel mai căutat personaj din mediul online în această perioadă.

Cine sunt personajele transformate pe loc în „Crăciuniţa cibernetică”, ce cadouri au pregătit ele clienţilor generoşi şi de ce au ajuns - unele dintre ele chiar la vârste foarte fragede - să se înfrupte dintr-o meserie postată online, dar cu componentă foarte reală, aflaţi din rândurile de mai jos.

Crăciuniţe dotate, provocatoare şi sexy

Din miraj sau simplă încercare, bărbaţii darnici şi activi (din punct de vedere sexual, n.r.) par a fi singurii predispuşi să cadă victime ale „Crăciuniţelor”. Cei care îşi dau frâu liber imaginaţiei şi sunt în căutarea unei aventuri amoroase de zile mari, sunt dispuşi să plătească, în funcţie de portofel şi gusturi, o anumită sumă de bani, de cele mai multe ori fixă, pentru a se „hârjoni” în voie cu deliciul zilei. O „Crăciuniţă” în carne şi oase. Conform celui mai specializat site de anunţuri, există peste 7.500 de oferte ale sexului frumos dornice de o relaţie cu un partener. Unul de ocazie, evident!

Investiţie de numai 7 lei, profituri uriaşe

Odată intrate în rol, salariul „Crăciuniţei” începe să crească mai ceva decât la stat şi privat. Nu contează că lumea e-n criză. Sexul întotdeauna a sfidat criza! Bazându-se pe o voluptate pe care aparent o degajă, „Crăciuniţele cibernetice” oferă servicii pentru orice buzunar: show-uri lesbi, dominare activ soft,  footfetish, squirting, fisting, 69, oral, normal, anal etc. Ba chiar ţi se promite igienă şi discreţie maximă. Tariful variază de la 50 de lei o finalizare, tarif practicat de cele mai accesibile, dar în acelaşi timp şi cele mai urâte „Crăciuniţe”, până la câteva sute de euro pentru o oră sau chiar toată noaptea. O discuţie cu o “Crăciuniţă” ceva mai stilată sună nu doar incitant pentru un bărbat în căutarea poftelor de bază: „Sunt Bianca, locuiesc în zona Vitan Mall, am 26 de ani, prestez sex oral şi normal la 200 de lei, iar pentru 100 de lei în plus fac şi sex anal. Chiar neprotejat, dacă doreşti. Contează de cât timp o fac? De vreo 2 ani, cel puţin”.

Clienţii îşi varsă amarul

„Când am văzut cum se prezintă acele «Crăciuniţe» ieftine, am zis că never ever n-o să mai merg în viaţa mea la ele!”, spune, vizibil iritat că şi-a pierdut timpul, unul dintre cei care s-au aventurat într-o astfel de poveste. „Am fost şi eu, ca şi Botezatu, la unele ceva mai scumpe, dar nici alea nu sunt cine ştie ce. Te poţi păcăli dacă nu eşti atent, în sensul că ce apare în poza de pe net nu e tot una cu ce e în realitate”, ne-a declarat un alt tânăr plătitor pentru astfel de servicii. Dincolo de acest aspect, în ultimii trei ani a scăzut numărul îmbolnăvirilor prin bolile cu transmitere sexuală, numărul cazurilor noi ajungând în prezent la puţin peste 2.300 comparativ cu anul 2005 când au fost înregistrate de trei ori mai multe.

700 de cazuri în 2011, identificate de DIICOT în ţară

Dacă vorbim de fenomenul prostituţiei prin anunţurile de la mica publicitate, în București fenomenul fiind cel mai amplu, Poliţia Capitalei se autosesizează din oficiu. Structurile specializate în prevenirea și combaterea fenomenului prostituției virtuale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au constatat pe parcursul anului 2011 doar 196 cazuri de infracţiuni de prostituţie şi numai 23 de cazuri de proxenetism. Pentru rezultate mai bune, polițiștii ar trebui să colaboreze și cu administratorii de bloc ori chiar cu proprietarii care îşi închiriază casele fetelor „nevinovate” (fără să bănuiască dacă acestea practică prostituţia pe bani). Mult mai atentă şi precisă la acest fenomen, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism are statistici preţioase: circa 37 de cazuri de minori identificaţi în 2011 la nivelul Capitalei dintr-un total de 62 de cazuri care au la bază exploatarea sexuală. Asta dintr-un total de peste 700 de cazuri din toată ţara identificate de DIICOT din sfera traficului de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: Craciunite, craciunite_sexy, craciunite_web, sex_internet, sex_oral, sex_analComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image