2017-01-18 06:18

EVENIMENT


Crima din Primăverii: Cristina Verona avea o alcoolemie de 0,85 grame la mie, mama ei de 2,3 grame la mie

 |  19:29
Crima din Primăverii:  Cristina Verona avea o alcoolemie de 0,85 grame la mie, mama ei de 2,3 grame la mie
Jurnalista Cristina Verona avea o alcoolemie de 0,85 grame la mie, iarmama ei de 2,3 grame la mie, au declarat surse medico-legale. Examenele toxicologiceîn cazul celor două femei găsite moarte într-un imobil din cartierul Primăveriidin Bucureşti au fost finalizate. Medicii legişti au stabilit căacestea consumaseră alcool, alcoolemia stabilită în cazul Cristinei Veronafiind de 0,85 grame la mie, iar cea a mamei sale, Elena Pârvulescu, de 2,3grame la mie.

Exameneletoxicologice nu au relevat prezenţa de droguri sau de alte substanţe ilegale,potrivit surselor citate. Necropsia în cazul celor două femei a fost finalizatăîn 8 iulie, trei zile mai târziu trupurile fiind ridicate de la Institutul deMedicină Legală din Bucureşti.

Cristina Verona (44de ani) şi mama acesteia, Elena Pârvulescu (77 de ani), Concluziile criminaliştilor şilegiştilor au fost că Elena Pârvulescu a murit "în urma unei asfixiimecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimaretoracică", iar fosta jurnalistă a murit "prin asfixie prinspânzurare".

"Autopsiileefectuate în 06.07.2011 au reliefat faptul că moartea persoanei de 77 de ani afost violentă şi a fost cauzată de insuficienţa cardio-respiratorie acută,consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şicomprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violentă şi afost cauzată de insuficienţa cardio-respiratorie acută, consecutivă uneiasfixii mecanice prin spânzurare; decesul celor două persoane s-a produs înurmă cu 4-5 zile", se arăta într-un comunicat de presă al ParchetuluiTribunalului Bucureşti. În apartamentul în care locuiau cele două femei nu aufost găsite urme de răvăşire şi de efracţie, uşa de acces fiind încuiată, dininterior, potrivit Parchetului Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image