2018-12-13 23:20


Crima la Joseni: „A fost pur şi simplu măcelărit, a fost împuşcat de trei ori. În abdomen şi la picior”

 |  11:33
Crima la Joseni: „A fost pur şi simplu măcelărit, a fost împuşcat de trei ori. În abdomen şi la picior”
Viceprimarul comuneiharghitene Joseni, Csala Zsolt, găsit mort în casa sa de vacanţă din localitatea fost împuşcat cu trei focuri de armă, două dintre gloanţe rănindu-l în zonaabdomenului şi unul în picior, anchetatorii luând în calcul varianta uneicrime.

Procurorulde caz de la Parchetul Tribunalului Harghita, Lucia Airinei, a declarat,sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu este vorba despre o sinucidere, cidespre o crimă.

De asemenea, primarulcomunei Joseni, Gyorgy Istvan, a declarat, în noaptea de vineri spre sâmbătă,că Csala Zsolt a fost "măcelărit".

"A fost pur şisimplu măcelărit, a fost împuşcat de trei ori. În abdomen şi la picior", aspus Gyorgy Istvan, adăugând că viceprimarul a fost "un om de treabă"alături de care a lucrat timp de 11 ani.

El a precizat că nuştie cine ar fi putut să facă un asemenea gest.

Surse din rândulanchetatorilor au afirmat că focurile de armă au fost trase de aproape,cartuşele fiind găsite la o distranţă de un metru şi jumătate de trupulvictimei.

Potrivit vecinilor,viceprimarul Csala Zsolt a venit, vineri după-amiază, la casa sa de vacanţă pecare o avea în satul Borzont, unde i-au fost aduşi mai mulţi puieţi de brad, elajutând la descărcarea acestora. La scurt timp, mai mulţi tineri din TârguMureş, cazaţi în apropiere, au auzit împuşcături, ei fiind audiaţi în cursulnopţii de anchetatori.

La ieşirea de laaudieri, tinerii nu au dorit să facă declaraţii presei.

Viceprimarul comuneiharghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit, vineri seară, împuşcat mortal.

Purtătorul de cuvântal Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, declara cădispeceratul instituţiei a fost sesizat telefonic, prin Serviciul unic deurgenţă 112, că un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o clădire dincomuna Joseni.

Viceprimarul CsalaZsolt avea 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii minori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-12-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...