2019-01-16 12:11


Criminaliștii analizează GAZELE folosite de jandarmi pe 10 august

 |  20:56
Criminaliștii analizează GAZELE folosite de jandarmi pe 10 august

Peste 700 de plângeri penale s-au adunat pe masa procurorilor în legătură cu intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei pe 10 august. Criminaliștii fac acum expertiză chimică pe substanțele pe care le-au folosit forţele de ordine, în timp ce sute de persoane, care se consideră vătămate, au fost deja audiate de anchetatori.

Soţia protestatarului care a murit la câteva zile de la proteste a fost la Parchet. Crede că sănătatea soțului ei a avut de suferit după acțiunea violentă a forțelor de ordine.

Un senator USR le-a dat procurorilor poze din care ar rezulta că intervenția forțelor de ordine a fost violentă.

Sunt manifestanți care spun că nici după două săptămâni nu li s-au vindecat rănile și că nu vor uita prea curând acea seară de coșmar din 10 august în care au fost prinși în busculade, loviți, împinși și trântiți la pământ de jandarmi. Peste 400 de oameni au avut nevoie de îngrijri medicale.

Purtare abuzivă, abuz și neglijență în serviciu sunt faptele pe care le anchetează procurorii. Dosarul a fost mutat la Parchetul General care a ridicat inclusiv mostre din substanțele folosite de jandarmi în seara protestului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-27

TAGURI: gaze, jandarmi, protest, 10 august, criminalisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STAT MAFIOTIZAT DE PSD.
27 Aug 2018

Jandarmeria transformata in mercenari ai mafiei psd trebui DESFIINTATA . Reinfiintarea acestei structuri sa se faca in cadrul MAPN .IN ACEASTA SITUATIE AR FI TOTAL DEPOLITIZATA.NUMARUL MERCENARILOR (PARDON -JANDARMILOR ) REDUS SUBSTANTIAL SI CRESCUT NIVELUL DE EDUCATIE.
NAZISTII!
28 Aug 2018

,,procuror general cu dosar la tribunal''El ar fi vrut ca in momentul cand Johannus a ordonat prin radio atacul gorilelor cu sticle incendiare asupra fortelor de ordine si asupra statului de drept aruncand cu cacat si urina (ingredientele preferate ale propagandei nazisto -johaniste)toti sa se dea la o parte ca neo nazi sa intre in guvern fara nicio opreliste Apoi omoiul ar fi schimbat guvernul si astfel mintea bolnava a unui individ nebun ar fi preluat conducerea statului impreuna cu cacanarii nazisti boschetari prietenii lui , ,Romanii lui'' Romania ar fi devenit republica boschetarilor a ultrasilor a nazistilor drogati Ar fi afisat zvastica pe toate cladirile si pe drapelul romaniei si asa dragi romani ati ratat sa deveniti o tara ocupata de un nazist nebun
Random imageUltimele stiri

loading...