2019-03-22 02:21


Cristi BORCEA rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare condiționată

 |  19:03
Cristi BORCEA rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare condiționată

Veste proastă pentru fostul acţionar de la Dinamo, Cristian Borcea. Condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor de jucători", el va rămâne în închisoare, după ce Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cererea de liberare condiţionată. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de trei zile de la comunicare.

Instanţa a decis ca fostul acţionar al lui Dinamo să mai poată formula o nouă cerere de liberare condiţionată la data de 26 august 2018.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea a cerut eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-02
Citeste si:
Cristi BORCEA, la un pas de eliberarea condiționată
FRAŢII Becali, Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu au primit DECIZIA FINALĂ! S-a lăsat cu ani grei de ÎNCHISOARE
Decizia judecătorilor în cazul ELIBERĂRII lui Cristi Borcea
BORCEA: Nu revin la Dinamo, nu mă interesează fotbalul

TAGURI: cristi borcea, inchisoare, judecatorie, respingere, cerere, eliberare condiționată
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AGRICULTORUL FERICIT
03 Mai 2018

Nu-l cunosc si nici nu imi e simpatic Cristi Borcea. DAR, de ce nu e eliberat conditionat, ca multi altii? S-a comportat rau, a batut, sau e doar unul dintre fraierii cu care procurorii isi fac numarul ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...